Cj 63 mtv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moama ce-mi place capota aia! Multumim Groza! Deja ma tot uitam dupa ea.

Comment

• mishu cum e cu h&r ca vreau si eu . sunt rigide rau ,troncane sau eu mai stiu ce..? ca arata bestial.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by florin_dnf View Post
        mishu cum e cu h&r ca vreau si eu . sunt rigide rau ,troncane sau eu mai stiu ce..? ca arata bestial.
        imi permit si eu sa raspund...sper sa nu se supere mishu...florine....nu troncane nimic la ele...in afara de cablurile ce le ai pe dedesupt...dar alea le legi cu cleme dinalea pt capace si se rezolva....de rigida,nu pot zice ca e rigida...acuma depinde de fiecare in parte...la mine doar atat a fostbafta

PS...mishule....masina incepe sa arate tot mai bine...hai....ce ai mai facut la ea....zi-ne si noua......baftaaa
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• mersi mult nzn...
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• @Ciochy: eu te duc da vezi ca dupa aia o sa iti trebuiasca si tie

@florin_dnf: chiar merita arcurile...nu regret nici o secunda ca le-am luat...sunt un pic rigida da nu insuportabile...daca vi la cluj le poti testa

@MS 41 NZN: n-am mai facut nimica, da urmeaza cat de curand (sper saptamana) asta o noua evacuare:P

@B 74 NYT: vezi ca masina rosie cu jante pe 18" nu ii a mea )) da mersi oricum pentru urari
            ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by mishu_wrc View Post
              @Ciochy: eu te duc da vezi ca dupa aia o sa iti trebuiasca si tie

[B]@florin_dnf: [/B]chiar merita arcurile...nu regret nici o secunda ca le-am luat...sunt un pic rigida da nu insuportabile...daca vi la cluj le poti testa
              @MS 41 NZN: n-am mai facut nimica, da urmeaza cat de curand (sper saptamana) asta o noua evacuare:P

@B 74 NYT: vezi ca masina rosie cu jante pe 18" nu ii a mea )) da mersi oricum pentru urari

da da chiar merita, pe mine m-a dus zilele trecute o tura si deja le-am comandat, tre sa ajunga miercuri asa ca vezi a e molipsitor
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• ba ce parcare iai tras azi dimineata in observator , ia si o poaza nu a iesit bine asa ca am fastacito o leaca ), btw super arata asa mai lasata sa ma faci o tura
                Attached Files

Comment

• misule....se aude ceva de evacuarea aia...?baftaa!

Comment

• @Ciochy: e bine ca am gasit si peticu ala sa parchez masina )...bine ca parcarea universitati ii goala si noi ne chinuim sa parcam pe unde apucam

@MS 41 NZN: e deja pe masina;)....nu vi la lini sambata?
                    ...de doi lei :p

Comment

• s-ar putea....m-o tot batut gandu sa ma bag si eu....dapoi mi-e cam frica...
                      abea astept s-o aud man.....cine ti-o facut-o si la ce scor?

Comment

• fratilor unde ati gasit telescop pt portbagaj merge si cel dupa daciile vechi sau de unde ati cumparat voi in bucuresti

Comment

• La Multi Ani cu sanatate, fericire si impliniri!!!
                          Bafta la tuning in 2010!!!
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• super frumos loganu tau

Comment

• sal frumosa masina...multi km fara probleme...te asteptam cu poze

Comment

• voi cei care ati montat telescop la portbagaj, aveti vre-o diferenta la portbagaj atunci cand este inchis? adik in partea in care telescopul este montat, capota sa fi mai sus si in partea opusa sa fie mai jos?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google