Asta Micu'..."DUM-ulica"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

....................
    Attached Files

Comment

Frumos ambiance-ul, las nu-i problema ca e chel, e mai usor si mai sprinten ca un 1.4 laureate ca al meu
      Tinc fest !!

Comment

ms mult,si al tau e frumos!multumesc tuturor pentru aprecieri,si astept in continuare sfaturi ,pareri(bune sau proaste)

Comment

si azi cum a fost un pic mai frumos afara am mai mesterit un pic pe la asta micu.......,am antifonat usile din fata si daca tot am dat fetele de usi jos am zis sa prind mai bine difuzoarele punand.u.le inele MDF....
          Attached Files

Comment

......................................
            Attached Files

Comment

arata bine curata,vopseste-i pleopele in culoarea masinii,se simte vreo diferenta cu antifonarea si cat a costat materialul?

Comment

se simte in mers ca nu mai zdrangane toate alea prin usi si p langa asta e usa mai plina,se aude un sunet infundat cand inchid usa!iar materialul m.a costat 110 lei + 10 lei siliconul care l.am folosit la montarea fetelor de usi + multa rabdare

Comment

m.ar bate gandul sa imi vopsesc cu spray rosu semnalizarile laterale si la stopurile din spate partea portocalie,ce ziceti?astept pareri....

Comment

Vopseste pleoapele si apoi vopseste si semnalizarile.
                    Ah,si numarul dupa fata e "stramb" !

Comment

eu zic sa le faci cu rosu si la marsarier vor arata mult mai bine asa,si daca tot umbli cu vopsea vopseste si pleopele ca se vad urat cu negru o sa vezi diferenta atunci de look,spor la treaba!

Comment

Scuze ca nu am mai trecut pe la tine pe aici. Nu am schimbat distributia, poate la vara.
                        sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

foarta buna treaba cu silent coat-u da te-as sfatui sa insonorizezi si cadru exterior sau macar sa umpli golurile..o sa se auda altfel
                          low....&.....slow

Comment

nr de pe fata da este un pic stramb de la o mica "buseala",o sa vopsesc si pleoapele iar legat de vopsit si la marsarier imi e sa nu se ia gaborii de me..;)

*alexutzu stiu ca si eu ma gandisem la chestia asta dar faza e ca am crezut ca imi va ajunge si pentru exterior dar n.a fost asa si atunci nu am avut ce sa pun!poate pe viitor cand oi mai avea ocazia sa desfac fetele o sa pun atunci!oricum as vrea sa le izolez si pe cele de pe spate+portbagaj dar sa vad cum stau cu,cascavalul:P
                            Last edited by dum_1988; 15 April 2011, 21:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am reusit sa imi vopsesc semnalizarile laterale si stopurile spate,urmeaza sa mai vopsesc si pleoapele dar sa vad cand voi avea timp......astept pareri.....
                              Attached Files

Comment

felicitari pentru imbunatatiri! chiar ar fi interesant sa discutam despre ele, daca iti faci timp sa vii la intalniri
                                Stock is boring...
                                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google