Salut,desi sunt de ceva timp pe acest forum,tocmai acum m-am hotarat sa imi prezint si eu masina.Este vorba de un Logan Preferance 1.5 Dci de 70 Cp din 2007 cu mici modificari.Momentan atasez poze cu masina stock si cu unele modificari si o sa fac o lista cu modificarile aduse pana in momentul de fata.Masina cere intr-adevar arcuri,dar probabil asta va fi ultimul lucru pe care il voi face la ea.Suspensia stock si dungile de cupa probabil nu vor pe placul unor colegi de forum dar momentan dungile raman,la fel si stickerul cu Renault F1 Team de pe portbagaj pana cand se va face clean.
Modificari interior:
ceasuri bord si consola albastru cu rosu
serigrafie si ace Prestige
leduri albastre sub bord
a doua plafoniera(ambele plafoniere cu cate 6 leduri albastre super flux)
computer de bord
volan imbracat in piele
fetele de usi vopsite negre
cotiera
protectii praguri
cd player Sony
amplificator Sony
subwoofer MTX
condensator Pyramid 1.6 F
alarma si cam atat imi vine acum in minte
Modificari exterior:
vopsit spoilere,bandouri,manere si oglinzi in culoarea masinii(manerele si oglinzile sunt vopsite cu spray,dar momentan merg si asa)
spoiler Mcv
eleron luneta
difuzor de aer
autocolant carbon 3D pe stalpi
jante aliaj Cesam Fuji pe 15 (anul trecut)
jante aliaj RH 7J tot pe 15
telescop capota(sta un pic capota ridicata pe partea cu telescopul dar nu ma deranjeaza prea tare)
Cam atat am modificat momentan,idei mai sunt dar necesita fonduri.Acum las pozele sa vorbeasca,incerc sa atasez pozele in ordinea evolutiei.
Poze exterior
Modificari interior:
ceasuri bord si consola albastru cu rosu
serigrafie si ace Prestige
leduri albastre sub bord
a doua plafoniera(ambele plafoniere cu cate 6 leduri albastre super flux)
computer de bord
volan imbracat in piele
fetele de usi vopsite negre
cotiera
protectii praguri
cd player Sony
amplificator Sony
subwoofer MTX
condensator Pyramid 1.6 F
alarma si cam atat imi vine acum in minte
Modificari exterior:
vopsit spoilere,bandouri,manere si oglinzi in culoarea masinii(manerele si oglinzile sunt vopsite cu spray,dar momentan merg si asa)
spoiler Mcv
eleron luneta
difuzor de aer
autocolant carbon 3D pe stalpi
jante aliaj Cesam Fuji pe 15 (anul trecut)
jante aliaj RH 7J tot pe 15
telescop capota(sta un pic capota ridicata pe partea cu telescopul dar nu ma deranjeaza prea tare)
Cam atat am modificat momentan,idei mai sunt dar necesita fonduri.Acum las pozele sa vorbeasca,incerc sa atasez pozele in ordinea evolutiei.
Poze exterior
Comment