frumos... !
My Ride DJ 20 DNL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mersi.La ventilatie sunt leduri rosii dar nu este stearsa folia de aia se vede galbui.Ieri am dat jantele Borbet CF si am luat altele pe 16 Borbet T 9J fata/spate(cam mult 9J pe fata dar cel putin pana la primavara raman asa).Stiu ca arata ca un Jeep in poze,sper ca urmatoarea modificare sa fie niste arcuri H&R undeva in primavara spre vara.
Comment
-
Dezavantajul jantelor late impreuna cu cauciucuri stretch este acela ca indiferent ce suspensie fixa , existenta pe piata, vei folosi , tot ciuda va arata. In rest..masina arata chiar bine.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment
-
BORBET,incantat,Leo,nu ai cum sa vezi ca imi fac freza,stii reclama.astea sunt jante cam vechi(sper ca iti aduci aminte de vremuri mai cretine).chiar imi place.sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele.foaaaaaaaaaaaaarte frumos.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Vad ca Daniel nu prea mai frecventeaza topicul, va tin eu la curent.
A achizitionat si o suspensie fixa care coboare foarte mult, mai exact 5-6 cm de la pamant la prag ) adica undeva la -20 de cm fata de cea de fabrica ! Pana la primavara va merge asa JEEPI My Honda !
Comment
Comment