Criminal arata asa low si cu jantele alea Printre cele mai frumoase Loganuri de pe forum.
My Ride DJ 20 DNL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Arata criminal masina
Un singur lucru i-as mai face: avand in vedere ca ai spoilerul de pe fata usor modificat...cred ca s-ar potrivi de minune niste praguri foarte discrete...cat sa nu se mai dava "buza" aia de sub prag...Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Cam la asa ceva ma refer
Sper sa nu te superi pentru VTAttached FilesUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
@Cosmin83:Nu stiu despre ce grile vorbesti,poate confunzi masina.
@Cosminela,ar trebui alt tips ca asta e cam ruginit si un pic afumat.
@Tek_Ids,Iulian_May,Chris-Chris si Logan 4 ever:Nu este chiar printre cele mai frumoase de pe forum,sunt alte Loganuri si mai frumoase(mai are mici imperfectiuni pe ici pe colo,care nu se vad in poze dar exista,mersi oricum)
@retro 590a,ar merge niste praguri(ma gandeam la cele din kitul Dacia sau ceva asemanator)
Am mai facut un filmulet cu intreaga evolutie:http://www.youtube.com/watch?v=zipYzvOb4nI
Comment
-
Mersi.De cateva zile am colantat capacele oglinzilor si marginea de la grila fata cu portocaliu.Mai sunt bule de aer pe alocuri,dar mie imi place cum se vede,probabil unii sau multi or sa zica ca o fac sorcova asa.Acum ar mai trebui sa vopsesc si jantele portocalii sau sa las jantele asa si sa fac macar etrierii si tamburii.Vedem,oricum este colant si se poate da jos oricand.
Comment
Comment