Bv 12 JtG- Ph2 Din Cetate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Destul de draguta masina.Ai putea sa polisezi jantele,pe alb parca nu prea se "pupa" una cu alta,da impresia de table vopsite in alb.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

la jante inca lucrez, ma gandesc ca buza sa o fac cu sticker bomb
      sigpic

Comment

hehehe a venit iepurasu, cu o pereche de sandale de mult dorite
        sandalutele sunt YOKOHAMA Parada 195/50 r 15, iar daca tot a venit caldurica am scos si broscuta la o tura si o mica sedinta foto.
        ultima poza e bonus o mica joaca de plictiseala, de unde si vorba "cand pisica e sub masa, iezii se joaca pe masa" D
        Attached Files
        sigpic

Comment

in sfarsit..ai si tuh masina bah...place tare!!!!.sa o folosesti sanatos..super!!!...cand iesim cu broasca??
          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

bravo mielule
            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

aseara am avut ocazia sa testez noile anvelope pe apa si ce pot sa zic este ca, masina sta super bine chiar si pe carosabil ud . Dodo te astept la o poiana, dar fara dube si autocare
              sigpic

Comment

frumoasa masina...si imi plac si modificarile aduse...tine-o tot asa..bafta!
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

azi masinuta a ajuns la 49000 de km si cu aceasta ocazie i-am facut un short-shifter.
                  ce pot sa zic este ca merita munca de 10 minute
                  sigpic

Comment

short-shifter..ce mah..ai taiat din schimbator??
                    bah sa punem si noi o bucsa dinaia sa nu mai joace schimbatoru...
                    hai bafta sa ai..ne vedem dimineata
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

sa incep cu ce e mai important : masina arata foarte bine,la inceput nu mi-a placut grila dar acum m-am obisnuit cu ea si chiar imi place...eu as vopsi oglinzile in culoarea caroseriei si as baga o toba sport:>
                      MY CLA

Comment

oglinzile si manerele vor ramane negre, iar legat de toba nu ma atrage asa mult numa toba as vrea o evacuare cap coada, oricum urla mai tare ca una cu toba
                        sigpic

Comment

ceva noutati?

Comment

daaaaaaaa masina a capatat un set nou de roti pe 13''
                            s-a cam pus prafu pe aici desi s-au intamplat multe, oricum se pregateste ceva colorat
                            sigpic

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos da am si eu o nelamurire....ce sunt alea de pe capota deasupra farului? au vreun rol?
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

sa nu ii se deschida capota de la viteza
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google