My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu care ar fi..Il asteptam la intalniri ! Are cateva absente nemotivate si nu stiu cum va rezolva problema
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felix ma vad nevoit sa rectific 98CP dTi care cu siguranta nu mai sunt toti... Defilam cu pejosu sau cu trotineta de servici... Cosmine lipsesc si saptamana asta... O rezolvam noi cumva cu nemotivatele...

Comment

• Pentru ca sta de ceva timp pe bara si au inceput sa vina din nou finantele... Am facut ceva cumparaturi azi pentru GGI...
        Attached Files

Comment

• Doua mici atentii pentru GGI... Senzori ABS ATE si intinzator SKF
          Attached Files

Comment

• Bravo nenea ! Usor usor o sa-i dai drumul pe strazi si-o sa faca ravagii
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Multam Cosmine... Anul asta doar sa functioneze ca inainte... Modificari si caluti anul viitor

Comment

• Azi GGI-ul a primit 2 gume de iarna Kleber Krisalp HP2
                Attached Files

Comment

• Ce de cadouri ii face proprietarul , GGI-ului ! Bv bv bv
                  sigpic

Comment

• Inca o mica atentie pentru al meu GGI... Racord flexibil...
                    Attached Files

Comment

• Mosu, s-a incins treaba pe la sticlarie, gigi nu mai poate sta acolo. Face arabu' spume, si n-am ce-i face, e curtea lui. Am inteles ca nici tu n-ai prea fost usa de biserica.

Drept urmare, vezi cum faci sa il iei de acolo pe gigi
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Cum ti-am spus si azi la tel, o rezolvam pana vineri ca sa nu-ti faca tie probleme jidanu... Il duc pe GGI la tinichigiu...
                        Am mai facut o mica achizitie azi... Garnituri etansare racord flexibil
                        Attached Files

Comment

• Inca o mica atentie... Conducta B-P servodirectie
                          Attached Files

Comment

• Asta era conducta
                            Attached Files

Comment

• In primul rand tin sa-i multumesc lu' Bezme pentru ajutorul acordat... In al doilea rand GGI-ul este in sfarsit la tinichigiu pentru indreptarea capului de lonjeron dreapta... In curand din nou pe strazi...

Comment

• Ca tot nu am mai scris de mult... Azi GGI-ul aflandu-se inca la coada la intrare in atelier a primit urmatoarele.... Foarte folositoare domnului tinichigiu ca sa nu mai stea sa bajbaie cu masuratorile
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google