My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astia s-ar pute monta... dar inlocuid pompa de frana si un motor de 2.0... altfel nu vad sensul celor 1089E
    Attached Files

Comment

• da te apucasi serios de treaba
      ba un amortizor ba un disc.........hahaha

Comment

• iaute munca pe nea Gigi , ai avut ceva spor.
        succese !

Comment

• Merci... cam greu sa impingi pistonasul cu coarba dar a mers pana la urma

Comment

• GGi am si eu o intrebare pentru tine, daca se poate...am schimbat placutele acu vreo 12 000 km, nu stiu ce marca am pus dar de cateva mii de km am observat ca scartzaie cand merg normal cu viteza constanta, sa zicem la 100 km/h si e destul de enervant...cand pisc frana inceteaza zgomotul 2-3 secunde apoi revine.. ce ar putea avea?
            am vazut ca ai schimbat placutele din cauza scartaielii , de asta te-am intrebat .

ps: si la viteza mica, cand pisc frana si tin infranata scartaie... sa fie placutele de vina pentru toate scartaielile astea?
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Daca ai discuri normale pune cu incredere ATE 13.0460-2834.2... daca ai discuri sport incearca Pagid T5077

Comment

• Nenea...mai schimba si tu discurile alea ca sunt pline de gauri
                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                sigpic

Comment

• @GMV-ule o sa incerc sa le schimb cu alea de la postul #481 dupa ce o sa-l scot din service in urma impactului cu buldoexcavatorul care nu m-a vazut ca sunt parcat ... poze dupa ce face asiguratorul constatarea daunei

Comment

• Te rog ajuta-ma si indruma-ma unde-mi fac un suport de ceasuri pe stalpul din stanga parbrizului la fel ca si la tine.

Bafta cu reparatia!!!
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• Mercic... oricine lucreaza cu fibra te poate ajuta cu suportul de ceasuri

Comment

• Pentru cine nu l-a vazut, asa arata GGI-ul trosnit de buldoexcavator... bineinteles probleme pe la RCA... dar or sa se rezolve... intreaga poveste dupa revenirea din service.
                        Attached Files

Comment

• GGI am si eu o intrebare, vreau sa-mi schimb sistemul de franare fata, am un set etrieri mcv, ce imi mai trebuie in afara de discuri si placutelke aferente?? Respect !!!
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Timp frumos de schimbat, sa nu inghieti de frig

Comment

• super tare masinuta sa o stapanesti sanatos

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google