Fratilor... la mine nu prea stau bani in buzunare... maine ma duc sa le iau... am nevoie de sfaturi mai ales de la posesorii de stopuri si faruri
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
Sincer mie imi plac mai mult stopurile fara leduri cu geam fumuriu.Iar farurile...daca crezi ca peste vreo 2-3 luni vei avea bani de o inst xenon ai putea sa le cumperi asta daca nu iesi in afara orasului pana iti iei xenon.pentru ca in oras nu cred ca e chiar asa mare probl cu vizibilitatea mai ales ca orasele sunt luminate.
Comment
-
Pe culoarea masinii tale, da, cred ca arata bine pe negru stopurile si farurile.
Comment
-
1.721 RON asta cam asa e
Comment
-
Multam ALEX...incerca sa o fac cat mai stabila pentru cei aproximativ 30-40 de CP pe care o sa-i aibe curand (axa came sport, evacuare completa inox, electronica, filtru de aer, kit ambreiaj sport...)Last edited by crististreulea; 23 March 2008, 15:14.
Comment
-
Esti printre singurii care se preocupa de siguranta, nu de aspectul exterior. Foarte bine, toata stima. Acum ai putea sa pui niste discuri pe spate sau un roll-cage.
Comment
-
Multam ANDREI... Din ultima experienta nu prea placuta pe care am avuto cu ceva timp in urma, am invatat ca trebuie sa pui foarte mult pret pe siguranta... Vor urma etrieri ATE la dimensiunea celor de pe Prestige si discurile fata ventilate + placute frana ATE pe care le am dejaLast edited by crististreulea; 23 March 2008, 15:14.
Comment
Comment