My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai bagat o gramada de bani in ea dar te inteleg pe o parte...
    ps:cum se comporta masina cu arcuri,amortizoare si bara stabil?Simti orice pietricica de pe strada?Pt ca vreau sa imi iau si eu tot kitul asta si nu stiu ce sa fac...

Comment

Inca nu am montat nimic din partea mecanica... va voi tine la curent si voi posta si ceva foto
      Last edited by crististreulea; 23 March 2008, 15:15.

Comment

Super .... Multa bafta!!!
        sigpic

Comment

O mica demonstratie audio... din pacate asa patesti cand nu verifici bateriile la camera

Comment

Bara stabilizatoare... si inca un mic filmulet audio
            Attached Files

Comment

Faina masina... acelasi proiect il am si eu in cap cu loganu meu dar din pacate nu am banii care sa ii investesc... iti doresc bafta si spor la munca in continuare...

Comment

Ti-ai luat farurile ? Daca inca te intereseaza sfat legat de ele , eu zic ca-si merita bani eu le-am pus si sa vad foarte bine si din spusele lu Cristi_xp daca pui si o instalatie xenon e moarte se vede si foarte bine si da si alt look masini
                In rest toata stima pt ce ai facut cu masina
                Bafta
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Originally posted by GGI78 View Post
                  Jante Aliaj DOTZ 7x16 DAYTONA PCD: 4/100 ET38
                  Anvelope vara Toyo 195/50 R16 PROXES
                  tot ai luat suspensia, jante si cauciucurile ar trebui urmatoarea investitie. jantele arata mortal iar cauciucurile bestial!
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Multam baieti... intradevar urmatoare investitie va fi jante si anvelope... cu o mica modificare 195/55 R16

Comment

Gandeste-te si la alte jante de exemplu WolfRACE Street OCTANE sunt tare faine... cauta-le

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
                        Gandeste-te si la alte jante de exemplu WolfRACE Street OCTANE sunt tare faine... cauta-le
                        I-mi place modelul... super faine... dar raman la prima varianta... multam

Comment

Urmeaza un mic upgrade:

Manere usi, plansa bord si cesuri bord 'Prestige'... poze zilele astea

Comment

Ti-ai luat stopuri? Daca nu iti ofer o sugestie: stopuri clare cu leduri sau cum am eu.
                            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Originally posted by valeriu61 View Post
                              Ti-ai luat stopuri? Daca nu iti ofer o sugestie: stopuri clare cu leduri sau cum am eu.

Nu le-am luat inca... arata beton si astea pe care le ai... las exteriorul la final...

Comment

Mare om, mare caracter... RESPECT pentru colegul nostru de forum "silviu79"... azi au sosit prin FAN de la Pitesti... Manerele de usi, ceasurile de bord si plansa de bord PRESTIGE... maine vin si pozele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google