My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Direct de la mama lor din Taiwan... printr-un prieten...

Comment

Cred ca o sa dea bine rau ;)!!!! asteptam sa le vedem pe masina !!!
      sigpic
      The MVP

Comment

Originally posted by GGI78 View Post
        700 Ron...
        din tara le luai cu 5.5 mil ... :| ,chiar nu va interesati inainte de a cumpara ceva?
        Ca sa le montezi nu iti ia mai mult de 5 minute
        Last edited by Cristi_Xp; 11 April 2008, 03:19.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
          din tara le luai cu 5.5 mil ... :| ,chiar nu va interesati inainte de a cumpara ceva?
          DA stiam pretul... dar ma aburesc de 3 saptamani... si mie nu-mi place abureala

Comment

Aici are dreptate GGI, pe net le gasesti peste tot la 5.5 mil, dar cand suni sa le achizitionezi te lovesti de tot felu de raspunsuri si amanari.
            sigpic
            The MVP

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              Corect
              GGI78: felicitari de noile achizitii si bafta in continuare
              sigpic

Comment

Multam de urarii baieti

Comment

Cine ma poate ajuta sa montez si eu stopurile astea... ca eu nu am reusit decat sa ard doua sigurante... totul este ok pana dai semnal... atunci se aprinde si stopul de frana

Multam,

Comment

Se monteaa simplu.Stopurile trebuie sa aiba o mufa si mai este una care este legata de masina le bagi una si alta si atat.La mine cel putin asa a fost.daca ai facut asa si tot nu functioneza bine...punelel la loc pe alea originale si vezi daca face la fel.daca la alea merge bine inseamna ca astea noi au ceva.

Comment

• Originally posted by alexgame View Post
                      Se monteaa simplu.Stopurile trebuie sa aiba o mufa si mai este una care este legata de masina le bagi una si alta si atat.La mine cel putin asa a fost.daca ai facut asa si tot nu functioneza bine...punelel la loc pe alea originale si vezi daca face la fel.daca la alea merge bine inseamna ca astea noi au ceva.
                      Asa am zis si eu... ce mare smecherie... bag mufa una in alta si merge... se pare ca nu e chiar asa... mufa orginala a masini contine 5 fire pozitionate 3 cu 2 si una libera... mufa stopului contine 6 fire... din care 2 negre... 2 rosii... 1 albastra... 1 alba... cum naiba sa le mai pun ca sa le fac sa mearga ?

Comment

• Singura solutie e sa tai mufele si sa legi firele direct.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Filmuletu promis

Comment

• Ziua de azi a inceput cam asa 8:30 service... inlocuit suspensie, placute de frana si reglat frana de mana... a continuat cu vizita la colegul nostru DOC pentru remapare si montaj stopuri... dupa care am montat alarma si modulul de geamuri la TORNADO... si in sfarsit acasa unde am inlocuit plansa de bord, manerele la usi si schimbatorul de viteze
                            Attached Files

Comment

• Pe cand ceasurile -indicatoare?
                              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Pentru o zi ai facut destule success in continuare ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google