My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se vad valvele dar nu poti dezumfla roata fara adaptor... NU am "prieteni" de genul asta

Comment

• Frumoasa ideea cu acele valve

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
        Se vad valvele dar nu poti dezumfla roata fara adaptor... NU am "prieteni" de genul asta
        Glumeam si eu . Asteptam ceasurile si jentile !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

• Producatorul jantelor recomanda urmatoarele dimensiuni de anvelopa :
          185/60R15 84 *
          185/65R15 88 *
          195/60R15 88 *
          205/55R15 88 *
          Care ar fi alegerea voastra ?... multam

Comment

• "Tora" firma care modifica loganul pentru curse recomanda dimensiunea standard sau 185/55/R15... astept parerile si sugestiile voastre... zilele astea vreau sa-i pun jantele si noile gume

Comment

• Ai schimbat suspensia, daca mai pui si 185/55/15 ai sa scoti scintei dupa tine tot la 50m.
              195/55.15 cel putin, daca nu chiar 195/60/15
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
                Producatorul jantelor recomanda urmatoarele dimensiuni de anvelopa :
                185/60R15 84 *
                185/65R15 88 *
                195/60R15 88 *
                205/55R15 88 *
                Care ar fi alegerea voastra ?... multam
                pentru confort alege 195/60/15, iar pentru look 205/55/15. eu unul asa as alege.
                sigpic
                The MVP

Comment

• Pai cele stoc 185/65/15 sint la inaltime egale cu 195/60/15 sau 205/55/15, au exact aceasi inaltime
                  deci oricare ar fi ok pentru comfort. daca vrei sport, trebuie sa renunti putin la inaltime, doar sa nu exagerezi
                  nu ai precizat ce dimensiuni are janta, stim ca e 15", dar J ? pentru ca si acel J(latimea jantei) este decisiv in alegerea cauciucurilor
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Multam de sfaturi baieti... am luat deja anvelopele... si binenteles si adaptorul pentru evacuare... anvelopele vor ramane surpriza pana la intalnirea de duminica...
                    Attached Files

Comment

• 205/55/15 cumva?
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Nu sunt 205... cobora mult prea mult garda la sol... si asa este cu 45mm coborata fata de standard

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                          Pai cele stoc 185/65/15 sint la inaltime egale cu 195/60/15 sau 205/55/15, au exact aceasi inaltime
                          dupa cum spuneam, doar latimea este afectata
                          205(latimea in mm a anvelopei) 55% din latime determina inaltimea si 15" janta
                          diferenta de inaltime intre aceste dimensiuni este forte foarte mica, acei 1-2mm sint insesizabili

Comment

• Gata... rotile sunt sus... daca a-si reusi sa pun si evacuarea pana duminica...

Comment

• Bafta cu evacuarea

Comment

• Misto, amavut timp sa citesc si eu toate posturile si as avea o intrebare pana la urma cum ai rezolvat cu stopurile de fapt cum le-a legat doc? In rest misto masina cateva poze.. nu ar strica sa vedem si noi.. ai bagat o caruta de bani in masinuta. Sa o stapanesti sanator.. si multi km fara probleme
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google