Se vad valvele dar nu poti dezumfla roata fara adaptor... NU am "prieteni" de genul asta
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
Originally posted by GGI78 View PostProducatorul jantelor recomanda urmatoarele dimensiuni de anvelopa :
185/60R15 84 *
185/65R15 88 *
195/60R15 88 *
205/55R15 88 *
Care ar fi alegerea voastra ?... multamsigpic
The MVP
Comment
-
Pai cele stoc 185/65/15 sint la inaltime egale cu 195/60/15 sau 205/55/15, au exact aceasi inaltime
deci oricare ar fi ok pentru comfort. daca vrei sport, trebuie sa renunti putin la inaltime, doar sa nu exagerezi
nu ai precizat ce dimensiuni are janta, stim ca e 15", dar J ? pentru ca si acel J(latimea jantei) este decisiv in alegerea cauciucurilorDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Multam de sfaturi baieti... am luat deja anvelopele... si binenteles si adaptorul pentru evacuare... anvelopele vor ramane surpriza pana la intalnirea de duminica...Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by crististreulea View PostPai cele stoc 185/65/15 sint la inaltime egale cu 195/60/15 sau 205/55/15, au exact aceasi inaltime
205(latimea in mm a anvelopei) 55% din latime determina inaltimea si 15" janta
diferenta de inaltime intre aceste dimensiuni este forte foarte mica, acei 1-2mm sint insesizabiliDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Misto, amavut timp sa citesc si eu toate posturile si as avea o intrebare pana la urma cum ai rezolvat cu stopurile de fapt cum le-a legat doc? In rest misto masina cateva poze.. nu ar strica sa vedem si noi.. ai bagat o caruta de bani in masinuta. Sa o stapanesti sanator.. si multi km fara problemeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment