My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marfa George, de cat sunt xenoanele?...Ascunde cheile de baiat ca s-ar putea sa faca o tura pe ascuns cu HYD-ul tau. Sa iti traiasca, sa te bucuri de el si multa sanatate
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Multam... 50w... Am cumparat deja seiful pentru chei... Sper sa nu faca vre-o copie cum am facut eu lu' tata cu ceva ani in urma

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
        ... Sper sa nu faca vre-o copie cum am facut eu lu' tata cu ceva ani in urma
        trebuie sa copieze si cip-ul .... In principiu, ai scapat . Sa va traiasca cel mic si sa va bucurati de el !
        sigpic
        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Stii cum se mai spune, aschia nu sare departe de trunchi...Sper sa nu ma intalnesc cu tine in trafic, la 50 w rupe.

Comment

• Sunt reglate pe stand conform manualului... Sper sa nu am surprize... Multam Ady... Mare dreptate ai Felix... Sincer nici nu ma astept la altceva din partea lui...

Comment

• Sa-ti traiasca pustiul Gigele. A inceput sa tuneze carutul?

Comment

• Multam nenea Paul... De mult... Si le schimba mai rau ca mine...

Comment

• Dragule, sa-ti traiasca mica (deocamdata) comoara ! Iti doresc sa te bucuri de el si sa-i cresti nepotii!
                  Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                  Andreea Trifu

Comment

• Misto domne...Mai marfa live

Comment

• Multam baieti... Sper sa ajung la varsta la care sa-mi cresc si nepotii

Comment

• Doamne ajuta

Comment

• Azi am fost la "cumparaturi" cu Fic si Felix... Rezultatul... Ne-a omorat pe amandoi BFF-ul... Trage bine de tot

Comment

• Eu mi-am colantat masina cand am fost la cumparaturi, tu ce i-ai facut?
                            Last edited by felixb; 14 July 2008, 23:21.

Comment

• M-am suparat si i-am schimbat farurile... Ceva xenoane... Ca sa te orbesc pe nine noaptea si cam atat

Comment

• Eu cred ca ia facut multe dar le tine ascunse
                                Sa-ti traiasca , poate vii si cu el sambata , mai se joaca cu EMY
                                MotorSport pentru 402ml.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google