My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stai linistit nu-i problema... Multam

Comment

• Am testat si eu un pic camera...
      Attached Files

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
        Inca nu ma laud cu el... doar l-am readus aproape de forma initiala... incet si sigur or sa apara si modificarile... a da, era sa uit fata de stadard are discuri de frana "Zimmermann" ventilate si perforate
        la cat se ridica pretul pt discurile zimmermann????

Comment

• Discurile sunt de 280mm si pretul parca 480Ron

Comment

• Asa arata discele montate... si rulate 200km
            Attached Files

Comment

• uaii..nea GGI, ce gauri perfecte ai dat !!!! fa-o cum trebuie sa am si eu cu cine sa ma dau... :|
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Oricand cu placere... stii doar ca nu ma supar daca pierd

Comment

• Cam asa arata inimioara GGI-ului...
                  Attached Files

Comment

• In afara de faptul ca e diesel, sincer, imi place mai mult GGI-ul. Frumoase amandoua oricum.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Multam... si o idee buna... cine stie cum se transforma in 2.0 16v turbo

Comment

• O mica plimbarica la bordul GGI-ului noaptea pe unu din bulevardele mari ale capitalei... treapta 1, 2 si 3 lejereanu....

Comment

• Nu-ti indica temperatura apei, sau era motorul rece? Ceasul suplimentar pentru ce e? Turbina?
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Indica... era motorul rece... suplimentarul este presiunea din turbo

Comment

• Si o mica plimbare la bordul HYD-ului...

Comment

• da eu nu vad nik nici macar unu din filmulete nu le pot vedea ...ce ,esaj e lg casetofon ??? pozele dupa prima pagina ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google