My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Citez "Legativa centura cand sunteti asezat"... de pe vremea cand era stoc...

Comment

• Azi GGI-ul a facut o mica oprire in service... schibat articulatie fata, adica: flanse, rulmenti amortizor, amortizoare, bielete directie, capete de bara, bascule, bucsi bara stabilizatoare, burdufe caseta directie si reglaj geometrie... toata afacerea 2.400 Ron

Comment

• paparazzi.....(cu ochii dupa masina ta, am facut plinul in loc sa bag de 10 ron benzina 99+)
        Attached Files

Comment

• Multam Sorine... uite asa mai aflu si eu pe unde bantuie HYD-ul cand nu sunt acasa

Comment

• d-aia am pus si prima poza mai larga, sa se vada ca e intro benzinarie,si nu in fata unui bloc )

Comment

• GGI-ul in plimbari pe la tara...
              Attached Files

Comment

• Se cam pusese praful pe ea. Trec in fiecare zi pe strada unde o parchezi si ma uit sa vad ce si cum. L-am vazut si pe HYD si pe MKR (bestiala rau).
                Succes unde vrei sa ajungi cu ea.

Cu bine,
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• 200 cp precis...are ganduri mari George.
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Nu am mai scris de mult pe aici... o mica excapada pe A2 cu GGI-ul... am ramas placut surprins... mai are viata in el babacu... viteza maxima 190km/h in treapta 5 la 4000rpm (a dracu limitare) si presiunea in turbo 1,1bar
                    Last edited by GGI78; 7 July 2009, 23:40.

Comment

• bun, se tine bine dieselarul : ) !!!!!!!!!!
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• arata bine loganelul.....sa ai bafta de el si la mai multi km....

arata bine loganelul.......l-am vazut si eu prin trafic, e cu bun gust facut....sa ai bafta de el si la mai multi km....
                        Last edited by Mario Popa; 8 July 2009, 23:16. Reason: Automerged Doublepost
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Multam MARIO

Comment

• sa-ti traiasca si junioru si masinuta

Originally posted by GGI78 View Post
                            Cateva cadre noi cu titiul la intalnirea de azi... Fic ai grija cu ala micu ca ramai fara...
                            Salut,

Am rasfoit topicul asta pagina cu pagina si ti-am admirat comoara. Misto ai facut-o!!! Felicitari!

Un singur lucru mai trebuie aranjat: fa ceva cu masca fatza, ca se vede urat acolo unde a sarit vopseaua de pe plastic! ;-)

Hai norok man!

Comment

• Multam... am in cap o bara de MCV... momentan o sa ramana asa

Comment

• merge bine rau o bara de mcv si un spoiler spate de ph2.....si data viitoare sa imi dai prioritate cand ne mai intalnim
                                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google