Depinde cu ce masina nu ti-am acordat prioritate... daca era GGI-ul eu eram... HYD-ul il conduce al batran de obicei
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
Batranelu si-a depasit limitele azi pe A2... 200km/h combustimil LUKOIL... ... si bineanteles trebuia sa faca si o boroboata... amortizorul spate dreapta a murit definitiv, ii ajunge 119.000km (troncane mai rau ca un dric )... deci maine se face vizita la service pentru inlocuirea amortizoarelor spate
Comment
-
Hopa hopa penelopa... cine or fi astia din poza
Comment
-
Fiare vechi, nimic special. Mult succes in continuare.
Comment
-
O poza pe negativ cu viitoarele disce EXO 260 x 22Attached Files
Comment
-
EU !?... niciodata... mai exact EXO Radiance S BDRS1985.25 uite aici sursa http://www.exoautomotive.com/openpar...75&tipoDisco=2Last edited by GGI78; 5 August 2009, 19:40.
Comment
-
Treaba e ca poti pune discurile de 280 si pe logan, dar nu stiu ce etrieri poti folosi fara distantiere. Meganul tau de exemplu are distanta intre suruburile de prindere ale etrierului mai mare decat la logan, singura sansa pt discuri mari si etrieri in care sa intre discurile cred ca ar fi schimbul fuzetei asa cum am facut eu, doar ca se adauga f multa greutate in plus si pierzi putere la roata sau discuri mari cu etrieri originali si distantiere.
Comment
Comment