My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Depinde cu ce masina nu ti-am acordat prioritate... daca era GGI-ul eu eram... HYD-ul il conduce al batran de obicei

Comment

• Batranelu si-a depasit limitele azi pe A2... 200km/h combustimil LUKOIL... ... si bineanteles trebuia sa faca si o boroboata... amortizorul spate dreapta a murit definitiv, ii ajunge 119.000km (troncane mai rau ca un dric )... deci maine se face vizita la service pentru inlocuirea amortizoarelor spate

Comment

• e clar , nu mai fuge masina

Comment

• Fuge... fuge... gata si cu vizita la service... m-a scuturat batranelu de 600 RON... pregatit de A2... poate nu mai uit camera acasa

Comment

• Hai ca am facut si eu o plimbare cu tine si chiar mi-a placut..ti-am urmarit filmele!

Comment

• Sincer... mi-ar face placere sa ne plimbam unu langa altul... poate iese ceva

Comment

• Hopa hopa penelopa... cine or fi astia din poza
                Attached Files

Comment

• unii care vor face masina sa franeze mai bine yuhuuu\:d/
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Fiare vechi, nimic special. Mult succes in continuare.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• O poza pe negativ cu viitoarele disce EXO 260 x 22
                      Attached Files

Comment

• iar ne minti ??? te cred in stare sa folosesti pe actualele disce , bormasina !!!!
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• EU !?... niciodata... mai exact EXO Radiance S BDRS1985.25 uite aici sursa http://www.exoautomotive.com/openpar...75&tipoDisco=2
                          Last edited by GGI78; 5 August 2009, 19:40.

Comment

• Din cate am vazut si sper sa fii vazut bine ai montat discurile de 280 pe megane?! Si pe logan vrei sa pui etrierii de mcv cu discurile de mcv 260?

Comment

• La megane asa sunt din fabrica... doar ca le-am inlocuit pe cele de serie cu Zimmermann perforate si ventilate... etrieri sunt deja... astept discurile

Comment

• Treaba e ca poti pune discurile de 280 si pe logan, dar nu stiu ce etrieri poti folosi fara distantiere. Meganul tau de exemplu are distanta intre suruburile de prindere ale etrierului mai mare decat la logan, singura sansa pt discuri mari si etrieri in care sa intre discurile cred ca ar fi schimbul fuzetei asa cum am facut eu, doar ca se adauga f multa greutate in plus si pierzi putere la roata sau discuri mari cu etrieri originali si distantiere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google