Hop si gumele... @MVP, lasa-mi numarul tau pe privat si te suna el
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
Ultima veste... a sosit azi si aripa... luni revin cu ceva poze...
Sa speram ca nu mai sta mult masina in service ca eu una m-am saturat de mers cu ratb-ul
Sa speram ca nu mai sta mult masina in service ca eu una m-am saturat de mers cu ratb-ul
Comment
-
Asa arata batranelu la ora asta...
Comment
-
Hai ca usor usor revine la viata! Se misca bine mesterii de la service? Te asteptam la intalniri cu ea cat mai curand!
Comment
-
Baietii mei la lucru... mancai-ar tata de tavalici ca repede se mai misca... maine la vopsit cu ea...
Comment
-
Ar fii ceva sanse sa vii vineri seara cu ea la intalnire?
Comment
-
Salut ... am si eu o intrebar ela categoria logan...
-zimi te rog ce dimensiune are adaptorul ptr senzori de ulei..
-am vazut ca nu ai pus ambi sezori pe acelas adaptor...nu sa potrivit cel de presiune la adaptor sau ai gasit alt loc..
- a fost nevoie sa pui ceva pe filet sa eviti scurgerile sau ai strans bine si gata...
cu toata stima..
si eu am ajuns la etapa asta si cateva ponturi mar ajuta mult..sigpic
Comment
-
Pai sa vedem... pentru senzorul de temperatura ulei s-a folosit adaptorul de poza... pentru senzorul de presiune ulei si senzorul temperatura apa am facut doua adaptoare custom la strung... avand in vedere ca altau este dci (cel putin asa vad in semnatura) poti folosi adaptorul din poza pentru ambi senzoriAttached FilesLast edited by GGI78; 14 November 2009, 19:27.
Comment
-
Ultimile informatii primite de la service...
Comment
-
A iesit nene treaba ca lumea, sa vina mai repede-repejor vopseaua pe ea si apoi sa o vedem pe strazi si mai ales la intalniri. Stau bine omuletii la capitolul vopsitorie?
Comment
Comment