Din cate stiu da... o sa vedem maine... din cate am inteles azi dupa amiaza intrase la echipat...
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
Originally posted by GGI78 View PostMaine batranelu intra in service pentru reparatie si unele mici modificari... deci v-a lipsi de pe strazi circa 2 saptamani... poate reusesc si modificarea asta pe fatasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@matheo66c multam... jante sunt... urmeaza suspensia... pe fata momentan voi schimba doar grilele... raman pe anul viitor modificarile extreme...
@PCH... la SERUS pe centura... credema ca nu a fost nevoie sa apelez la oamenii cu functii mari din firma... baieti sunt super OK ii stiu din 2000 de cand am achizitionato... i-si fac treaba (nici macar o atentie nu au vrut sa primeasca, de spaga nici nu se pune problema)Last edited by GGI78; 17 November 2009, 22:23.
Comment
-
Ultimile noutati din service... eleronul la vopsit urmeaza sa fie montat maine... urmeaza sa soseasca chederul de luneta... probabil undeva la jumatatea saptamani viitoare o sa fie pe strazi
Comment
-
A iesit foarte bine, dunga! Ca si Cosmin, ce ii mai lipseste, partea cu semnalul pe dreapta, se vede ca nu mai face parte din tot "ansamblul".
Comment
Comment