My Ride B-78-GGI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din cate stiu da... o sa vedem maine... din cate am inteles azi dupa amiaza intrase la echipat...

Comment

• Originally posted by GGI78 View Post
      Maine batranelu intra in service pentru reparatie si unele mici modificari... deci v-a lipsi de pe strazi circa 2 saptamani... poate reusesc si modificarea asta pe fata
      GGi ar merge un bad boy si cu masca lungita peste semnul cu renaul..ar da bine rau...am vazut unu pe aci prin buc..pe la doamna ghica...lasat..jante..si bad boy-ul ala..era frumos rau...numai bine ...spor la surubarit ..
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• masina este la Serus?cel din bd. timisoara sau cel de la centura militari?Daca e la serus din bd timisoara nr 60e :P e ok,stai linistit,am cunostiinte sus puse acolo si nu are de ce sa nu iasa bine.multa bafta

Comment

• @matheo66c multam... jante sunt... urmeaza suspensia... pe fata momentan voi schimba doar grilele... raman pe anul viitor modificarile extreme...
          @PCH... la SERUS pe centura... credema ca nu a fost nevoie sa apelez la oamenii cu functii mari din firma... baieti sunt super OK ii stiu din 2000 de cand am achizitionato... i-si fac treaba (nici macar o atentie nu au vrut sa primeasca, de spaga nici nu se pune problema)
          Last edited by GGI78; 17 November 2009, 22:23.

Comment

• Ultimile noutati din service... eleronul la vopsit urmeaza sa fie montat maine... urmeaza sa soseasca chederul de luneta... probabil undeva la jumatatea saptamani viitoare o sa fie pe strazi
            Attached Files

Comment

• a iesit super marfa doar semnalul dreapta mai trebe praduit Marfa !
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• hai cu batranelu mai repede pe strazi. arata tare frumos, dar astept sa`l vad terminat si gonind pe suselele patriei
                sigpic

Comment

• Ce sa zic....lucreaza bine oamenii si ai grija la vehicule mai mari decat tine
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

• Da pana la urma in ce service ai facut-o ?
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• a iesit frumos..sa ai grija de ea si la mai multi km fara probleme
                      sigpic

Comment

• Originally posted by B-53-SDP View Post
                        Da pana la urma in ce service ai facut-o ?
                        Serus de pe platforma Militari ...daca nu ma insel
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• A iesit foarte bine, dunga! Ca si Cosmin, ce ii mai lipseste, partea cu semnalul pe dreapta, se vede ca nu mai face parte din tot "ansamblul".
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @Thejock3r, 'dada, mariusql... multumesc
                            @gmv97... o sa am grija (sau mai bine zis sa aibe iei grija)
                            @B-53-SDP... SERUS
                            @aleXpeed... mai am unu de stanga si unu de dreapta noi
                            Last edited by GGI78; 19 November 2009, 00:07.

Comment

• Vai tu ce masina draguta...parca o stiu de undeva...oricum nu te sufar!!!

Comment

• Se vede ca a iesit bine.

Sper ca nu au pus autogenul pe ea !

Sa te bucuri de ea.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google