Salutare .
Sunt si eu nou pe forum si vreau sa va prezint masina
Masina este un Logan 1,4 Mpi model Laureat albastru Egee.
Am si ceva modificari da nu vreau sa le numesc Tuning , eu as fi vrut si mai multe modificari da o mare parte din modificari au fost facute numia din bani mei ( la 15 ani ) .
Modicari:
Esapament Borla , tot traseu de la catalizator in coace .
Filtru de aet sport Simota
Am avut ) prelungiri da nu mai sunt gropile din Bucuresti
Fleshuri in proiectoare .
Pedale de aluminiu
Maneta schimbator de viteza .
Vopsit aeratoare manere usi si consola dintre scaune in argintiu
Etc.. ar mai fi nimikuri dastea , poziti albastre , lumina albastra in torpedso si in portbagaj , stregatoare Pilot etc pa parcurs va mai spun .
Poze recente cu masina in stadiu in care e acuma nu am , o sa pun si niste poze mai vechi sa vedeti cum a fost o data .
Nu va legati de autocolant ca este muullt ptea mult ca acuma nu mai este lam dat jos
Astept orce fel de comentariu da nu fiti prea rautaciosi
Sunt si eu nou pe forum si vreau sa va prezint masina
Masina este un Logan 1,4 Mpi model Laureat albastru Egee.
Am si ceva modificari da nu vreau sa le numesc Tuning , eu as fi vrut si mai multe modificari da o mare parte din modificari au fost facute numia din bani mei ( la 15 ani ) .
Modicari:
Esapament Borla , tot traseu de la catalizator in coace .
Filtru de aet sport Simota
Am avut ) prelungiri da nu mai sunt gropile din Bucuresti
Fleshuri in proiectoare .
Pedale de aluminiu
Maneta schimbator de viteza .
Vopsit aeratoare manere usi si consola dintre scaune in argintiu
Etc.. ar mai fi nimikuri dastea , poziti albastre , lumina albastra in torpedso si in portbagaj , stregatoare Pilot etc pa parcurs va mai spun .
Poze recente cu masina in stadiu in care e acuma nu am , o sa pun si niste poze mai vechi sa vedeti cum a fost o data .
Nu va legati de autocolant ca este muullt ptea mult ca acuma nu mai este lam dat jos
Astept orce fel de comentariu da nu fiti prea rautaciosi
Comment