Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar ai de ce sa ii multumesti, frumos din partea ta. Spor la tunarit de lighenute...
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Fiecare isi alege perna pe care sa doarma. Micul Alex si tatal sau vor sa doarma pe perna de acasa, asa ca s-au gindit sa-si imbunatateasca frinele. Mai ales ca efectul de "fading" la discurile neventilate se manifesta din plin, atunci cind ai toata familia in masina, nu iti arde sa constati ca nu mai ai pedala.

Pentru mine e un mister cum de Felix nu se plinge de frine, mai ales ca masina aceea are ceva forta de accelerare.

Asa ca mai bine sa ai cum sa incetinesti cind iti iese ceva brusc in cale, decit sa fii mindru ca ai suspensie. Oricum, se stie faptul ca Alex este inca elev si tot ce face pe la masinuta asta, face cu banii lui, munciti, nu de la taticu'. Din cauza asta are tot sprijinul meu si il felicit.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Si putina muzica 4 difuri hertz dsk 160 , suna bine dar vor suna mult mai bine , dupa ce montez si inelele si antifonez macar usile fata...(dar nu stiu cu ce sa o antifonez mai ieftin nu cu dynamat ca dau faliment)))
        Attached Files
        sigpic

Comment

• O statie pentru ele..Si CRED ca-l faci pe nenea de ieri cu dacia 1300 !! ) Bv..Felicitari pentru achizitie !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Off: Iar m-a pufnit rasul cand mi-l amintesc pe omu' ala!Cred ca a fost mascota de ieri!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Te descurci ff bine, si este de admirat pasiunea ta......Keep it up !!!Spor la tunarit!!!

sigpic

Comment

• Si cateva cadouri.....Si mai urmeaza.....(peste 1-2luni cand am concediu ma bag tare in interiori ) sa vedem ce o sa iasa...............
                De curiozitate , ati auzit sa nu se potriveasca spoileru fata?(am eu unu , capatat, dar nu se potrivea)) acel mot de pe lateral era mult mai in fata , si nu pica pe gaura, si a trebuit taiat.......Nu or fi de origine??
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Ma bucur ca pana la urma ai rezolvat cu bara D o sa arate super

Comment

• S-a vedem ce o sa iasa...Aveti ideie unde gasesc o bara spate de clio3 sport, stock, ma gandesc la adaptarea difuzorului spate....(e duar o ideie nu am aprofundat, nush cat de posibil e)...
                    sigpic

Comment

• Numai tu cu Andrei aveti tot felul de idei. Andrei vrea sa decupeze din bara spate si sa puna 2 difuzoare ca la Megane RS. Arata foarte bine masina cu noua ta bara fata, dar mai ai de lucru la ea. Bafta Alex
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Pai si ce-i rau in a pune difuzoarele de RS? Masina are nevoie de ajutor din partea aerodinamicii si nu cred ca ala ii face rau...

Golane, vezi ca gasesti extractoare de genul pe la Milotec pt skoda, rieger, etc. Si-a pus un prieten un ornament din asta pe un C4 si l-am incercat si pe masina mea, se potrivea excelent si a costat 120e, din plastic... Deocamdata bag banii in altceva, exteriorul nu ma pasioneaza tare.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Ms pentru ideie....Cand mai dai pe la intalnire Dsign??(ca am ceva treaba cu tine, de electrica) mama iei de dacie ia trebuit +permanent pe plafoniera) sa nu pot sa imi fac treaba)).....Vineri intra la vopsit...Si mai am o surpriza, sper sa ii stea bine))sa nu dati cu el dupa mine ca mie mia plcaut)
                          sigpic

Comment

• Super tare lganuuu

Comment

• Arata frumos cu noua bara fata sa vedem cum va arata cand va fi gata. Bafta

Comment

• Inceputul e promitator.Bafta in continuare la tunat.Numai bine
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google