E frumoasa masina multa bafta la modificarile pe care vrei sa i le mai aduci
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
Originally posted by GOLAN91 View PostU vb cu al tau evo8? )) Unora le place altora nu...Fiecare cu gusturile lui....,pot spune de pe acuma ca Dsign o sa ma alerge cu el)...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai da, normal, eleron de F16 pe 1.4 !!! Ce sa mai facem si noi ! Oricum, e de admirat pustiulica, multe chestii de pe masina asta sunt facute pe spatele lui, cu bani munciti din greu. Eu la virsta lui stateam in casa si nu faceam nimic, paduche pe spinarea parintilor.
Ar fi fain uscatoru' daca ar fi si el calculat nitel, ca asa nu cistigi decit niste zgomot in plus si niste benzina in plus la pompa.
E frumos, n-am ce zice, s-a lucrat finut la masina: motor, anvelope, suspensii si abia apoi briz brizuri de fibra. Bravo
Comment
-
Azi s-a inceput lucru la interior....S-a vedem ce o sa iasa...
Si cateva poze...Sper sa fie gata pana sambata(dar nu cred)sigpic
Comment
-
Si cateva cadre de ieri....Sper sa terminam pana maine la intalnire....sigpic
Comment
-
Fa treaba buna, ca ma ai de client.
Am o deosebita admiratie fata de acest baiat. In loc sa viseze rachete de tip Fast&Furious si sa comenteze la coltul blocului, munceste din greu pentru a-si satisface pasiunea. Nota 10 pentru ambitie, nota 12 pentru efort si nota 1000 pentru impresia artistica
Comment
-
No comment!
jos palaria, arata demential, finut si cu bun gust...
tine-o tot asa ca iese superb...
no comment inc-o data!Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Acum e momentul sa pui absorbant fonic pe plansa de bord si pe peretele despartitor... Ar fi pacat sa nu rezolvi asta, acum ca ai plansa demontata.
Comment
Comment