If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cateva poze repede,ca am treaba
Bai a mancat pavilionu 2,5l de prenandez))....
Au venit si piesele de la vopsit...Mai e de imbracat materialu de la usi 2 aeratoare si consola argintie in rest numai de montat la loc...Pareri?
Salut GOLAN91 , imi place masina ta , mai ales ce ai facut acum la interior.Sunt sigur ca o sa arata bine dupa ce termini de montat.
Am o intrebare , crezi ce sa poate pune material din acela textil de care ai pus tu pe aeratoare pe airbag-ul soferului , pe capacul airbag-ului mai bine zis...?
Care a fost procedura , cum le-ai lipit...Poate ne spui si noua mai exact .
Imi cer scuze , nu vazusem ca tu chiar ai pus si pe airbag-ul soferului material d'ala , sunt interesat cum l-ai pus ca vreau si eu sa-mi pun.
Inca o data imi cer scuze ca nu am vazut.Am vrut sa editez postul dar trecusera deja cele 10 minute.
Voi vreti poze....Da nu vine nimeni sa ma ajute.
Pe aeratoare merge pus,dar trebuie acoperite santurile de la eratoare cu kit)...Pe airbag nu recomand...Merge montat...Dar nu stiu ce s-e inyampla cand se deschide...,ar fi o solutie...S-a perforezi materiale(la masina de cusut) ezact pe unde se desface airbagu,dar se va vedea mai naspha un pic,eu nu as face asa ceva.(apropo unde ai vazut ca eu am pus pe airbag????)
Haideti ca ma apuc de treaba sunt gata aproape toate piesele mai trebuie duar sa e moontez eu pana le termina.....
)))) dC?)) da belea acuma...Am pus plasticele de sub volan si dasupra , si acuma cand strang volanu atinge in ele (freaca) nush dc si se misca mai greu la voi ce spatiu e intre volan si plasticele alea)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment