If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si le pui pe tico nu Sorin?
Merci bolo...Sper sa nu am asfelf de probleme,mi se pare cam absurda legea....Dar bine ca nu e in romania)orcum daca vrea sa ma faca ma face...S-a speram ca nu am probleme....
Sincer nu mi se pare absurda legea...Daca tu pui scaune omologate, dar faci artizanal sinele si sistemul de prindere, si in cazul unui accident, doamne fereste!, se rupe prinderea scaunului, desi scaunu nu pateste nimic, si tu mori sau ramai paralizat etc, ce faci? Sau se intampla sa cedeze sina si de-aia faci un accident...
politia o sa zica ca nu ai ce face, gen sa dai in judecata pe cineva, sau sa ceri daune, pentru ca nu era omologata prinderea scaunului, si se mai si ia de tine... ;), asta in cazul in care mai esti in viata, am auzit de cazuri de genul nu de alta...
un pic off topic, dar era legat de scaunele sport de pe masina lui.
oricum arata superb, doar sa nu iesi din tara cu ea, inspre germania incolo, ca daca te opreste, o sa-ti ceara acte pe tot ce ai tuning pe masina...Si patesti ca needforspeed, de la noi din sibiu...700 euro ca nu a avut nush ce acte, si nu stiu cate zile a stat fara masina...
@shokaliptiku eu am fost duminika si nu team vazut;)
Si dupa atata timp revine din nou pe strazi Dar cu o planetara aproape noua luata tin demembrari 250lei + tubulara de 30 pentru piulita de la planetara+3L de ulei ELF pentru cutie=350lei eu zic ca am scapat ff bine la dacia imi lua 1100lei(duar planetara si manopera)...Nu imi ziceti ce planuri am ca nu am )) cand ma gandesc ca la anu in aprilie face 4 ani si trebuie schimbat cam tot(ulei,filtru,lechid de frana si de AC,distributie,antigel,etc)
Da acasa am schimbat planetara e fff simplu si usor in comparatie cu vechea dacie....
MirCip nu inteleg ce vrei sa zici , si de unde ai tras tu concluzia asta?? Ca a mers cu a2 95km/h?
ne certaram noi petema ,,eleron WRC-u" dar....
Ma inclin .... Ai avut atata rabdare...... Cum se prezinta vopseaua ?? Totul ok sper...Ca mi-a vopsitmie cineva bara spate si la prima spalare a zburat vopseaua. Bafta in continuare!
Ma inclin .... Ai avut atata rabdare...... Cum se prezinta vopseaua ?? Totul ok sper...Ca mi-a vopsitmie cineva bara spate si la prima spalare a zburat vopseaua. Bafta in continuare!
Poate fii si din cauza barii ,bara e aftermarket sau nu a fost vopsita din fabrica?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment