If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ca tot nu am mai postat demult pacia , bara se prezinta mai mult decat onorabil la ce drumuri avem noi (Adica are decat mici zgarieturi ezact dedesupt unde a mai atins putin, vopseaua e ok) si apropo bara e de vanzare , in rest nimica nou , astept sa iau niste cauciucuri de iarna, difuzoru de la dacia cred si neste jante albe , dar la vara...
Frumusel proiectul tau, dar nu atat de spectaculos incat sa ai asa vehementa la masina mea!
Asta spun, ca si tu ai lucrat in timp la masina , cum de altfel fac si eu, dar totul e sa intelegem ca suntem in faza intermediara!
Spor la treaba si multa bafta!
(sa nu crezi ca tuturola place acelasi lucru)
@Sibianul:Aici te inseli, el tot ce a facut la masina a facut pe banii lui,are 17 ani si munceste pentru masina asta.
OFF-Topic:Succes in continuare Alex, nu mai dai niciun semn pe mess.
Fiecare si-a ales metoda de a face tuning.
Golan91, a ales partea tehnica a tuningului ( suspensii, putin pe la motor si altele pe care nu le stiu), apoi lucrand la partea interiora ( in premiera, cum nimeni nu a mai facut asa ceva) si terminand cu partea exterioara.
Cat despre spectaculozitate, este cu mult mai spectaculos interiorul masinii lui Golan.
Asta urmares sa imbunatatesc performantele si punctele slabe(de care nu sunt multumit eu) acuma am in plan jante , dar cele toora nu mai sunt sau inlocuit cu speedliner(si astea numi plac) si as vrea ATS de circuit , nu sunt ele prea frumoase dar sunt usoare si rezistente si niste discuri ventilate pe fata si in rest mai vedem cum stam cu finantele
alex86 in evo 9 cred cel rosu
TWeetY ms ms poate ne vedem la Targoviste sambata
fff tare bara frate acum am si eu un frate in bucuresti unicul lucru care ne diferentiaza este culoarea pleoapelor , zici k semanam, din fata cel putin , bafta multa in continuare si spor la tunarit;)
Ms ms dar io nam intercular azi a primit ulei nou Mobil1 5W40 ca 0W40 nam gasit si toti imi zuceau ca nu e bun ptr logan,dar deh toti is mecanicosi...a si filtru nou ca uitasem
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment