superb arat masina ta, ai mare grija de ea. ce s-a intamplat cu spoilerul vechi?
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
-
Cred ca nimic nu mai e moca in ziua de azi
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostCred ca nimic nu mai e moca in ziua de azi
Ce mai am de cap??? ha multe da nu sunt bani.....pai sa va zic nimica revizia de 4ani care ma mananca de bani si scoala mea de soferi si cam atata si dupaia un volan imbracat in piele sa il invart cu placeresigpic
Comment
-
Pai daca asi dispune de fonduri ar fi si un rollcage, unu profi ca am nevoie si de locurile din spate macar 2 nu dau siguranta pasagerilor pe pierderea de putere din cauza greutati lui asa cum fac alti....
Si volanu zici cai mancat de soareci....sigpic
Comment
-
1. in primul rand sunt obisnuit sa primesc lucrurile moca ) ( stii despre ce vorbesc)
2. Ce-i lipseste chelului ?? - tichie de margaritar - motor de 1.4 cu f mare nevoie de caluti dar in schimb are rollcage )..asta ar fi chiar taresigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Arata foarte bine masina Alex, da bine rau cu jantele astea. Spor pe mai departe...
Comment
-
salut
Misto jantele astea EVO!Cre'ca te-au costat o gramada de bani...si imi place ideea cu catifeaua la interior m-ar interesa si pe mine da' pe rosu..unde ai gasit asa ceva k as vrea si yo macar pt consola centrala...poate imi spui si cum ai aplicat-o..
Comment
-
AAAA, think again... Omuletul asta este si elev si salariat. Adica munceste din greu pentru ceea ce vedeti voi in poze.Am mai zis si altadata, altii de virsta lui se drogheaza, isi taie venele, sau pierd vremea pe stadioane.
Cred ca alocatia abia ii ajunge pentru 2-3 viraje
Despre jante: din Metro Brasov chiar...
Copile, vezi ca mi s-a zgariat scaunul de la roata ta, sa vezi ce freci tu la polish
Comment
Comment