Pai te termin daca faci asa ceva...
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
-
Hai ca pacia nam mai postat demult,mai nimika nou decat am intrat si eu in clubul H&R daca ma primiti arata mai bine acuma mai lasata si si a mai primit si neste etrieri de VAN sa aibe frane mai bune ,ca la motoru asta se cere neaparat) Si a mai primit o surpriza din fibra...care va fi alba si cu semigaura)???ce o fi???sigpic
Comment
-
radu2008 se cunoaste,daca inainte cu discri pline,dupa cateva frane mai tari nu mai puteam bloca rotile in conditile in care asfaltu este curat si cauciucurile de calitate,acuma dupa cateva zile,nici nu sau asezat placutele si se blocheaza....deci un pas inainte,si racirea este mult mai buna decat a celor pline,una peste alta merita toti bani...
Daca gasesc ceva misto si pentru puntea spate ar fi misto....
Andrey RS ti se pare tie....toba e de vina...Senzatie majora cu 40km/h.sigpic
Comment
-
Mda, ca de obicei nu o lasi nici macar o saptamana sa respire ca iar pui franceza pe ea mai un upgrade mai o ajustare ...
Tu chiar ai de gand sa transformi masina asta in alta varianta usor usor cate o piese pe saptamana bafta in continuare si mai intra pe mess-ul alaLogan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostHai ca pacia nam mai postat demult,mai nimika nou decat am intrat si eu in clubul H&R daca ma primiti arata mai bine acuma mai lasata si si a mai primit si neste etrieri de VAN sa aibe frane mai bune ,ca la motoru asta se cere neaparat) Si a mai primit o surpriza din fibra...care va fi alba si cu semigaura)???ce o fi???
Comment
-
Se potrivesc pe orice logan cu discuri ventilate fara ajustari
Comment
-
Modificari de criza, criza de idei criza de bani criza de criza....sigpic
Comment
Comment