Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai mai nimica nou,decat o bieleta anti rasturnare de DCI de 85 ,cea veche era praf,asta sper sa tina mai mult....zilele astea sper sa fac si softu....in rest colegi ce au mai dat o tura cu ea sa va zica...si trebuie sa ma hotarasc ce se intampla cu interioru in momentu asta e dat jos....the end.
    sigpic

Comment

• Stabilitate f. buna, scaune si panouri bestiale. Zgomotoasa, insa trebuie rezolvata problema cu softul ala.
      Aaa, cauciucuri muci

Pe cand un volan "adanc"? Airbag oricum nu iti trebuie.

Comment

• Chiar acuma eram pe coasta si ma uitam la volane eu vroiam sparco da nu prea imi plac(includ si pretu aicea)As vrea Momo Drifting da sa scrie sparco))
        sigpic

Comment

• Golane sa imi explici si mie cum ai facut fetele de usi ca vreau sa le fac si eu...
          Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• frumos loganul tau

Comment

• MCD-ule noi ne vedem si iti explic si pentru restu in mare.
              Am cumparat Policarbonat(de se pune la porti garaje,acoperisuri etc) am avut ca sablon fata de usa,am dat jos tot dupa usa,suporti tablite si altele, am prins policarbonatu in gaurile originale cu braduti originali(modificari) apoi am imbracat policarbonatu in autocolant,cat mai curand or sa urmeze si usile spate....
              Apropo am numere noi.......
              Mishu_mihai Ms ms...
              sigpic

Comment

• pune si tu poze

Comment

• frumos pe 17.....dar cu politia cum te intelegi?ai trecut in talon 17 sau mergi asa cu ele la ,,negru,,?

Comment

• Cu politia ma inteleg bine,probabil ca le place si lor,daca reusesc sa le vand,o sa trec la ATS DTC 15 5,4kg si probabil 195/50 stiu baieti de cupa dece alearga in configuratia asta.
                    sigpic

Comment

• Uite ca pun eu poze ca ma-i rugat nu de alta da pana faci tu un update pe forum trece anu...
                      Attached Files
                      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Macar le vopsesti?daca o faci de raliu eleronu nu se potriveste, il cumpar io.am mai vorbit noi mai demult de el...

Comment

• NU are ce vopsi daca sunt imbracate in autocolant negru....
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Pe anu asta,masina a primit o noua remapare la DimSport ,ii multumesc lui Doc pe aceasta cale,si cateva poze de la intalnirea de ieri Un frigider resusciteaza un vapor cu succes...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• OOO..bun omu...sa fie calutii primiti ...cum trage acum?
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• in ce consta noua mapa ? e mapa mai agresiva sau e aceeasi ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google