If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
brabusule ms ms sa fie,am grija sa pun si sigurantele la capota tot timpu sa nu fuga vrunu...Masina merge bine,trage atat zic deocamdata,sa pun rotile ei,asfalt curat si vedem,intr-e 4.000 si 6.000 trage mai bine ca inainte sigur,mai jos nu stiu...nu ma ajuta vremea.
Loganu aceasi mapa modificata de Doc,sper sa nu gresesc,
Bravo Golane', cu siguranta Honda ti-a mai dat cativa cai frumusei prin intermediul firelor, chiar daca nu mai avea curent. Esti multumit de cum trage cu jantele de fabrica? Limitarea de turatie ai modificat-o sau este ca inainte?
aleXpeed ms,nu stiu sincer,am mers ieri putin pana acasa duar....limitarea e la 6200
unknown ms,asa putini cum sunt,bine ca sunt si bine zis pe curbe....
Cu politia ma inteleg bine,probabil ca le place si lor,daca reusesc sa le vand,o sa trec la ATS DTC 15 5,4kg si probabil 195/50 stiu baieti de cupa dece alearga in configuratia asta.
spune-ne si noua, pls, nu tine in tine...am auzit ca dauneaza sanatatii daca nu impartasesti cu ceilalti - serios, mi-a spus un doctor!
Pai e destul de simplu,jantele au cel mai bun raport calitate/greutate/pret,si cauciucuri putin mai late pentru o stabilitate mai buna,una peste alta roti mai mici,un demaraj ceva mai bun.....altele numi vin in cap acuma,dar cum viitoru nu prea e roz cu criza,cre ca raman la Oz-urile vechi.....
sal frmosa masina.....dar se poate si mai bine....o bara de mcv nu ar strica....oglinzile alea vopsite in culoarea masini....grila aia fata si ea la fel....ar arata mai bine ...zic eu !bafta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment