Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, da tu ce cauti pe aici ? cam asa suna intrebarea ta ... data viitoare nu mai fi asa alarmant si vizioneaza fara comenturi de genul asta pentru ca ai ochi sa vezi ce ai intrebat.
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Mikelangelo: mi se pare aiurea ca la o masina....sa pui la portiera o funie sa o inchizi...nu am mai vaz la nici o masina din 2000 pana incoace asa ceva...poate la traband ...daca nu ma insel mai era asa ceva...bafta

Comment

• Rasfoieste si vezi de ce a facut asta.

Comment

• Cezar: stiu dc....dar personal mi se pare o nebunie sa pui asa ceva...la o masina ...indiferent de masina...

Comment

• @nebunik, mai citeste si invata... Uita-te cu atentie la o masina de cupa...
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Si mie mi se pare o nebunie sa ai scaune fixe, suspensii sport si roti pe 17 de iti zgaltaie rinichii...dar imi plac, si au rostul lor. Asa si cu fetele de usi. Golanul vrea sa o slabeasca.

Comment

• ok nu ma mai contrazic cu voi ca nu are rost....mie nu imi place.....bafta

Comment

• Colac peste pupaza,trebuie sa imi placa mie in primu rand,si sincer,tin sa iti zic ca e mai comod decat acea "scorbura"in fata de usa...
                  Cezar in teorie suna cam nasol,dar in realitate nu e chiar asa,sau poate mam obisnuit....
                  sigpic

Comment

• vreau si eu fostele tale fete de usi. imi poti da un pret pe pm?

Comment

• nai cu cine ...deci nai cu cine ...nebunik nu stie ! e si el o FIINTA ) ii frumos ZIF-ul orice ar zice !

Nebunik spune-mi si mie te rog cate tipuri de motoare cu ardere interna cunosti ? de curiozitate
                      Last edited by TM80MAT; 8 March 2010, 02:59. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Si cateva poze mai proaspete scuzati calitatea sunt facute cu telefonu,sper ca pe duminica sa le si montez definitiv,in functie de timp....
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• SUNT FOARTE FAINE. CIT AI DAT PE ELE SI DE UNDE...merci...
                          "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Temp ulei 200lei,press ulei 250lei de la un baiat de pe 5-1tuning,sunt aceleasi ceasuri ce se gasesc pe ***********.ro,+ adaptor pentru sonde 154lei By Racing Nick.....
                            Last edited by GOLAN91; 11 March 2010, 01:19.
                            sigpic

Comment

• Ce frumos e cand te informezi taci si faci bv vere. Acum sa le vedem pe masina.
                              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Ce se mai aude cu Loganasul?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google