Mai lasativa de numarat spite cat mai putin atat mai usoare......Si ceva pareri despre jante???(cine lea vazut)......
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
Deci..am fost pacaliti..)..Golane..ai facut o alegere buna,masina acum chiar are o tematica rally..doar ca eleronul..e in plus...in rest masina arata superb cu noile jante...sa fie primite neneasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Matheo, nu e rally, e de circuit :P. Sau cel putin asa zic eu, pentru ca asa am vazut si LoganCup de circuit, cu eleron pe spate. A lui dsign e rally, asta e circuit.
Golane, pune poze sa ne minunam si noi.
In legatura cu inelele de centrare, acum mi-am dat si eu seama ca fac si ele ceva. EU inainte sa mi le pun aveam tripdatii in volan. Acum nu mai am.
Comment
-
Da nenea, sunt frumoase noile jante, sa le stapanesti sanatos!
Comment
-
Ms baieti nu au inele de centrare,sunt pe specificatie reno comandate,si interioru este de 60,1
Fof da iti vibra volanu din cauza cauciucurilor tocite inegal,orcum pe fata le schimb,dar mai dureaza sa termin cu suspensia si dupaia.
As pune poze cu cea mai mare placere....dar nu dispun de ele....Anutzzz e responsabila cu pozeleAsteptam pozele.......sigpic
Comment
-
Frumoase jante, frumoasa masina, insa am o intrebare:
Participi cu ea la ceva competitii de ai dezmembrat interiorul asa sau doar de placere?
Comment
-
Nu mai e nimic trucat,jantele sunt ATS DTC 15,5,4kg,sunt comandate pe specificatie reno(nu stiu ce et sunt) sunt aceleasi jante ce echipeaza si loganele de circuit(ADAC) .Cum zicea si colegu mai sus 500lei bucata,si slickuri sunt numai pe fata provizoriu,pana vine ceva mai bun.
liculicu nu participc inca ,dar interioru vechi(Catifea) echipeaza masina donului Vodka si urmeaza sa il montez pe cel stock,cred,arata destul de bine si asa))Ca si femeia,cu cat mai dezbracata cu atat mai bine))
Si inca o data o rog pe anutzzz sa puna pozele shucare de la fulger...sigpic
Comment
Comment