Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai lasativa de numarat spite cat mai putin atat mai usoare......Si ceva pareri despre jante???(cine lea vazut)......
    sigpic

Comment

• naspa domne naspa
      am avut eu impresia sau imi vibra putin volanu pe la 120km/h ?

Comment

• Deci..am fost pacaliti..)..Golane..ai facut o alegere buna,masina acum chiar are o tematica rally..doar ca eleronul..e in plus...in rest masina arata superb cu noile jante...sa fie primite nenea
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• super marfa jantele... ai inele de centrare ? echilibrare ai facuto cum trebuie ? (iti recomand o vulcanizare buna si ieftina dupa ce iti iei gumele)

Comment

• Matheo, nu e rally, e de circuit :P. Sau cel putin asa zic eu, pentru ca asa am vazut si LoganCup de circuit, cu eleron pe spate. A lui dsign e rally, asta e circuit.

Golane, pune poze sa ne minunam si noi.

In legatura cu inelele de centrare, acum mi-am dat si eu seama ca fac si ele ceva. EU inainte sa mi le pun aveam tripdatii in volan. Acum nu mai am.
            sigpic

Comment

• Da nenea, sunt frumoase noile jante, sa le stapanesti sanatos!
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Ms baieti nu au inele de centrare,sunt pe specificatie reno comandate,si interioru este de 60,1
                Fof da iti vibra volanu din cauza cauciucurilor tocite inegal,orcum pe fata le schimb,dar mai dureaza sa termin cu suspensia si dupaia.
                As pune poze cu cea mai mare placere....dar nu dispun de ele....Anutzzz e responsabila cu pozeleAsteptam pozele.......
                sigpic

Comment

• Hai ca am eu ceva,
                  Attached Files
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• frumos:Psa le invarti sanatos
                    AdY_JmL_2015

Comment

• cat au fost jantele alex si d und s pot cumpara noi ?
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• Numai ATS CUP nu sunt astea

Cum am zis, ATS DTC (asta daca nu sunt pozele trucate). Cat te-au costat golane?
                        sigpic

Comment

• Golane, imi plac anvelopele tale, zici ca sunt slick-uri
                          Din cate am inteles eu de la el ar fi undeva la 2000lei jantele! Ai grija de ele si usurel cu gropile ... si inca ceva ... hai cu permisul (sau l-ai luat?)
                          sigpic

Comment

• si mie imi plac,sa le "porti" sanatos....salut

Comment

• Frumoase jante, frumoasa masina, insa am o intrebare:
                              Participi cu ea la ceva competitii de ai dezmembrat interiorul asa sau doar de placere?
                              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• Nu mai e nimic trucat,jantele sunt ATS DTC 15,5,4kg,sunt comandate pe specificatie reno(nu stiu ce et sunt) sunt aceleasi jante ce echipeaza si loganele de circuit(ADAC) .Cum zicea si colegu mai sus 500lei bucata,si slickuri sunt numai pe fata provizoriu,pana vine ceva mai bun.
                                liculicu nu participc inca ,dar interioru vechi(Catifea) echipeaza masina donului Vodka si urmeaza sa il montez pe cel stock,cred,arata destul de bine si asa))Ca si femeia,cu cat mai dezbracata cu atat mai bine))
                                Si inca o data o rog pe anutzzz sa puna pozele shucare de la fulger...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google