arata marfa rau cu jantele puse :d dupa ce iei carnetul sa o alegi cu placere
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
Si cum am promis mai sus,am revenit cu un corp clapeta 50mm....impresi??merge ceva mai bine,am mici probleme cu relantiu,mai ramane turata in 1.000/1,500 mai trebuie bibilit banutu putin,si sa vina un soft o axa,si am zis destul...
Corpu clapeta a fost modificat pe o masina de frezat,iar banutu facut pe strung....sigpic
Comment
-
Parca as incerca si eu niste jante de astea pe masina. Am impresia ca nu se fac pe 16".Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Cristi_Xp da,din cauza banutului,la rece totu e ok,dar cand se incalzeste,banutu din teflon se dilata si nu mai inchide cum trebuie...probabil voi face altu din alt material...sau il micsorez pasta si vad cum sta relantiu dupaia la rece....
Doc merita toti bani,pana acum nu stiam ce inseamna o janta usoara,acum stiu si recomand,ia zi facem un soft pentru noua admisie???
sli_waz prima impresie???am trecut la carburatie,un raspuns foarte foarte bun al pedalei....alte impresi sa dea Dsign ca a dat o tura.....sigpic
Comment
-
Bv tie golane...mi-ai luat-o inainte.Sper sa fie totu ok dupa ce faci banutu din alt material.Bafta
Comment
Comment