Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care este nou stil al masinii?
    vopsitorie preturi bune

Comment

• Deocamdata este curata masina, abea iesita de la reparat si vopsit, mai este de lucru. Cu stilul inca nu e hotarat, smuls sau aruncat ....
      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Daca face o combinatie intre smuls si aruncat sigur o sa iasa bine.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Oricum ai da-o preturile pentru persoanele fizice si cele pt asiguratori nu cred ca pot fi egale. Chiar si asa este exorbitant de mult pt nici 1 l de vopsea, lac si pregatire de 100 lei manopera sa zicem plus un 50% profit catre service sa duca la un 400-450 dar nici chiar asa. Ce a fost a fost, masina in discutie este a lui golan deci nu deraiati de la subiectul topicului pentru ca nu e frumos.
          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• pai asa ziceam si eu , sa nu mai deraieze de la subiect cu preturile alea.
            trebuie sa stii sa te mai si descurci

Comment

• salut domnu..ieri ne-am petrecut de 2 ori pe drum...frumoasa masina...cati mai multi km-tri fara incidente nice car
              sigpic
              http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• fulau mersi si a ta e frumoasa,pacat ca nam putut sta la o vorba..
                razvan_boss ms la fel,spor la tunarit,app laso jos...
                Masina a revenit pe strazi,cu un stil nestilat,mie numi place....poate voua.
                Wekendu acesta am facut 750km,masina a mers ireprosabil,am facut si Transfagarasanul superb drumul,dar nu si soseaua in unele portiuni dar a meritat,iar consumul mediua a fost de 6.5l rezonabil zic eu,pentru corp clapeta,evacuare,soft.
                In momentu de fata sunt multumit de cum strage masina,dar nu inseama ca ramane asa.....
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Arata bine rau, sa ai grija cum mergi acum, fara incidente. Nu mai e de curse....
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Dar asta nu inseamna ca nu mai sta bine la curse..........
                    sigpic

Comment

• Un rezultat destul de frumos grila fata face toti banii.Astept sa o vad live vineri.Bafta!!!
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Superba...imi plac rau jantele...bafta la tunarit
                        AG 64 P U F

Comment

• a iesit frumos...grila e jos palaria..bafta
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• aseara Alex a avut incredere si mi-a cedat masina pentru o plimbare de 400 m ...frumos , frumos ,frumos ...am fost unul cu masina , sta foarte bine si trage bine pentru 1.4 ..te astept sa treci la next level

Comment

• Bravo micule te asptept la next level atunci...
                              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• alex_77_marius Ms,sper ca vineri sa vedem cum stam noi doi,cu actualu soft....
                                CRISTYpuff,ms frumos,pe cat sunt de frumoase pe atat de utile sunt pe 400m....
                                FLR mersi,grila o vroiam demult,dar acum a fost momentul
                                Ms cosmine pentru sofat,va veni si next level,AC jos,si vedem dupaia.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google