frumos orcul alexe ai uimit cu ideile tale pe toti bafta in continuare
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
CataLINNN Ms la fel,dar din pacate momentan bara spate cam e pe ultimul loc...sunt altele inainte...lucrez la ea cand am timp...
sorry_ila ce am gasit si eu pe stock.
191ZUZ,dap eram in zona la un magazin de mobila,sa schimb bancheta spate cu o canapea
sli_waz ce zici matale??frumos??porcul?sau orcul?sau cine??cred ca tu ne uimesti cu ce scri nu eu....sigpic
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View Postsli_waz ce zici matale??frumos??porcul?sau orcul?sau cine??cred ca tu ne uimesti cu ce scri nu eu....
Interesanta bara spate dar e mai interesant sa umbli la mecanica.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostCred ca a vrut sa spuna "oricum")).
Interesanta bara spate dar e mai interesant sa umbli la mecanica.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Chiar am stat, usurat si eu si rece cum ar trebui sa fie admisia la mine) deci e ok. Sa-l vad fara A/C si cu 1.6.
Comment
-
Da asa este, eu am avut ideea asta de foarte mult timp dar trebuia intai sa am difuzorul ala dar am zis ca mai intai sa termin cu performanta masinii ca de cand tot o lalai, m am saturat eu dar usor usorFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Ce vor sa reprezinte ultimele poze?Golane ma coafezi si pe mine cu niste carde pt noile scaune?
Comment
-
Comment