tuning-ul costa....
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
Golan91, te-am vazut astazi prin Hornbach in Berceni, cautai ceva si erai foarte concentrat... nu te-am oprit sa vorbim pentru ca nu eram singur si ne cam grabeam putin.
PS: am vrut sa-mi fac si eu bara spate asa cu difuzorul incorporat, dar nu-mi mai fac, cred ca pana la urma o sa incorporez in bara doar elementele de pe fata.sigpic
Comment
-
-
Nai inteles nimica mike....
3 bucati mecanici,unu in rosu(raceru),unu berbec(dsign merci pentru ajutor,timp si spatiu,astept pozele,),unu care munceste(taikamiu),se monteaza una bucata teava de ''fite'' pentru pitipoancele de pe dorobanti ca le place rosu aprins...merci cosmine pentru bara
Sau montat si 2 bucati suruburi pentru modificare unghiului de cadere merci DaciaShop per total,e foarte fita pe curbe...accept orce test.sigpic
Comment
-
te-ai tiganit si tu cu suruburi pentru modificarea unghiului de catere....ce aroganti..vreau si iosigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostNai inteles nimica mike....
3 bucati mecanici,unu in rosu(raceru),unu berbec(dsign merci pentru ajutor,timp si spatiu,astept pozele,),unu care munceste(taikamiu),se monteaza una bucata teava de ''fite'' pentru pitipoancele de pe dorobanti ca le place rosu aprins...merci cosmine pentru bara
Sau montat si 2 bucati suruburi pentru modificare unghiului de cadere merci DaciaShop per total,e foarte fita pe curbe...accept orce test.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
caderea aia trebe reglata dupa vreo specificatie ? sau daca merg sa imi faca unghiu ,si le zic sa imi faca si caderea stiu ei despre ce e vorba?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
caderea consta intr-un surub cu cama ...care are el acolo o smecherie de semn cu unul din capetele hexagonului capatului surubului ... apoi se face unghiul la baieti si daca ai noroc nu te pun sa-ti mai tai din capetele de bara ...
Nu ai pentru ce Domnul "racer" ..sa o utilizezi cu raspundere si scartait de roti !
Comment
-
pe kw este surub pentru modificat caderea .
Si asa de cand am montat-o stau cu volanul un pic stramb,deci ar trebui sa merg sa fac unghiurile .Last edited by Cristi_Xp; 28 September 2010, 23:12.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment