Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tuning-ul costa....

Comment

• Golan91, te-am vazut astazi prin Hornbach in Berceni, cautai ceva si erai foarte concentrat... nu te-am oprit sa vorbim pentru ca nu eram singur si ne cam grabeam putin.

PS: am vrut sa-mi fac si eu bara spate asa cu difuzorul incorporat, dar nu-mi mai fac, cred ca pana la urma o sa incorporez in bara doar elementele de pe fata.
      sigpic

Comment

• iscrem_no1 nu sunt deloc preturi de bmw,dinand cont ca se schimba axa cu came,se monteaza serpi,se comprima motoru,si ajungi la 100+cp....
        stefan.dse dap eu eram,am dat o tura si prin hornbach azi....
        sigpic

Comment

• Golane, mai ai nevoie de emblema aia ? Dai un semn cand mai treci pe la Muncii sau pe la rond ceva...sa ti-o aduc.
          Y!M: alexut.style

Comment

• @GOLAN91-stiu...dar ma refeream asa in genereal per total toata masina...nu numai motoru
            AdY_JmL_2015

Comment

• Ce avem noi aici ??? 2 bucati mecanici + 1 bucata fier = 2 amortizoare stresate
              Attached Files
              Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Belea...bravo drage...arata feroce cu bara rosie
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Nai inteles nimica mike....
                  3 bucati mecanici,unu in rosu(raceru),unu berbec(dsign merci pentru ajutor,timp si spatiu,astept pozele,),unu care munceste(taikamiu),se monteaza una bucata teava de ''fite'' pentru pitipoancele de pe dorobanti ca le place rosu aprins...merci cosmine pentru bara
                  Sau montat si 2 bucati suruburi pentru modificare unghiului de cadere merci DaciaShop per total,e foarte fita pe curbe...accept orce test.
                  Last edited by GOLAN91; 27 September 2010, 22:22. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• te-ai tiganit si tu cu suruburi pentru modificarea unghiului de catere....ce aroganti..vreau si io
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
                      Nai inteles nimica mike....
                      3 bucati mecanici,unu in rosu(raceru),unu berbec(dsign merci pentru ajutor,timp si spatiu,astept pozele,),unu care munceste(taikamiu),se monteaza una bucata teava de ''fite'' pentru pitipoancele de pe dorobanti ca le place rosu aprins...merci cosmine pentru bara
                      Sau montat si 2 bucati suruburi pentru modificare unghiului de cadere merci DaciaShop per total,e foarte fita pe curbe...accept orce test.
                      Ai uitat bagatoru de seama care ti-a facut pozele
                      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• caderea aia trebe reglata dupa vreo specificatie ? sau daca merg sa imi faca unghiu ,si le zic sa imi faca si caderea stiu ei despre ce e vorba?
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da..ti-o face "cracanata egal "...din cate mi-a zis Dsign
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• doar atat ? le zic sa o cracaneze egal ?
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• caderea consta intr-un surub cu cama ...care are el acolo o smecherie de semn cu unul din capetele hexagonului capatului surubului ... apoi se face unghiul la baieti si daca ai noroc nu te pun sa-ti mai tai din capetele de bara ...

Nu ai pentru ce Domnul "racer" ..sa o utilizezi cu raspundere si scartait de roti !

Comment

• pe kw este surub pentru modificat caderea .
                                Si asa de cand am montat-o stau cu volanul un pic stramb,deci ar trebui sa merg sa fac unghiurile .
                                Last edited by Cristi_Xp; 28 September 2010, 23:12.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google