Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aaa era bzm care statea in portbapagaj....

scz pentru ca v-am stricat combinatiile
    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• hahha )) busted )
      sigpicMy ride

Comment

• Bv , frumoasa masina , cati mai multi km fara evenimente neplacute !
        Spor la treaba!

Comment

• frumoasa sanatate multa
          vopsitorie preturi bune

Comment

• frumusica masina si trage bine, te-am vazut azi-noapte pe bd unirii
            Can't touch this !

Comment

• Ms frumos dragi colegi,incerc sa am grija de ea la iarna....
              Mos Nicolae a venit cu bine,cam greu dar a venit,cam greu ca nu a incaput in ghete....Merci vgroza pentru pont.Cateva poze cu fetele de usi antifonate,si dsign spoia bordu... Sa vedem daca vine si Mos Craciun....
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Faina masina.multi km fara probleme. buna ideea cu bara de torsiune ;)
                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• se simte diferentza cat de cat de la vopseaua si pasla de pe portiere? ms
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Se simte..cand inchizi usa zici ca e "maibah".
                    Dispar toti greierasii din portiere...Recomand!!

Alex..mosu ala care vopseste masini daca-l vezi...trimite-l la mine))

Sa fie primit volanu
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Tudor,chiar se simpte si pe parte audio,dar suna a masina cand inchizi usa acuma...
                      Ms brabuse,cum sa nu,daca trece pacia,pun o vorba buna.....
                      App,tragel si tu de maneca pe dsign sa faca volanele.....
                      sigpic

Comment

• frumos volanul. e cel din piele intoarsa ? ce butuc o sa folosesti? daca e cel din piele intoarsa cum se simte fara manusi? hai ca numai intrebari ti-am pus. oricum e frumos. nu e mosu in criza la tine

Comment

• Este cel din piele intoarsa,o sa incerc sa port pe cat posibil manusi,acuma,daca nu o tine foarte mult il inbrac in piele si asta e,ma impac cu ideia ca nici celalalt nu tine o vesnicie,la mana se simpte foarte bine,asa las folosi dar e pacat de el,un butuc pentru el ma costa in jur de 200lei,dar voi folosi vechiu volan pe post de butuc,revin pe parcurs cu poze,dsign e responsabil cu asta momentan.
                          sigpic

Comment

• Ai pus pasla si pe interiorul bordului?
                            Cu mirosul in masina cum stai?Se simte de la antifon?
                            sigpic

Comment

• Pe interioru bordului momentan nu,nu lam dat jos,acela este bordu domnului dsign si da am pus si pasla,la mine sa simtit miros 2,3 zile,dar suportabil,nu stiu ce o sa fie la vara.
                              sigpic

Comment

• Frumos frumos domnule imi place volanul cand o sa fie pus pe masina ?
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google