Originally posted by GOLAN91
View Post
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
astept sa apara Dsign-u in peisaj..sa ma consult cu el..sa vedem ce iese cu volanelesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Ms frumos andrei,arata chiar bine.
Astai sa ghidonul de mai sus OMP cu ajutoru mesterului Dsign,flansa de adaptare a iesit "piesa",din pacate nu am alte poze decat cele postate de dsign,sper sa fac si eu,in principiu acelasi drac cu alta palarie,al meu e din piele intoarsa,nu are rost sa zic cad de misto si comod se conduce cu el(mai greu la manevre pe loc pe asfalt,mai mic in diametru,brand mai mare),pe vremea asta controlarea unei glisade e mult mai la indemana,revenirea uni viraj se face mult mai controlat etc.
Singuru dezavantaj ar fi montaju mai in afara,si nu mai sunt la indemana claxon,semnale etc.,dar e problema duar de adaptare,acum dupa prima folosire mam inegrit putin de la el,sper sa dispara dupa cateva folosiri.
Si cateva poze dupa o mica escapada pe munte,pe un drum forestier unde circulau duar carutele,saracu golan,sa descurcat cu bine,un ac de par in urcare ia pus capacsigpic
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Pozeeeeee,merge greu netusigpic
Comment
-
Data viitoare o luam si pe Jeni, le punem pe fete sa dea benzolu'si mergem cu Dusterul. Ca sa nu zici ca n-ai testat masina romaneasca de teren
Comment
Comment