de sunet tot nu ai zis nimik.
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
garda joasa= se modifica centrul de greutate al masinii,arcurile fiind mai tari nu lasa masina sa se incline chiar asa mult e curbe cand este solicitata mai mult o parte,sau doar o roata...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostScaune , cip , si dupaia strang bani de jante...
scaunele sa fie foarte moi si cu arcuri altfel o sa patesti ca virtualmansorin. a dat jos suspensia sport si scaunele sparco, a zis ca e raiul in loganul stoc prin oras acum.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu am eu un condus sport , dar uneori e nevoie de suspensie sport...
Scuane am comandat doar unu singur , care il voi monta si o sa vedem cat de comod ii este lui taicamiu , cum arata pe masina etc. , daca nu il pun pe masina , il fac scaun de birouLast edited by crististreulea; 11 March 2008, 21:51.sigpic
Comment
-
deci lai comandat.. ia sa vedem ce model tiai ales.. si spune si pretu
asta misepare cel mai adevarat. are si reglaj...Attached FilesLast edited by unknown; 1 January 2008, 15:55.sigpic
Comment
Comment