If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai, chiar, trebuia sa tragi lumina de la remote, ca eu asa am... a, si sa nu cumva sa dai in blana pina nu reglezi statia ca lumea, ca te maninc daca bulesti difu'
Ce ziceti de noua mea pereche de adidasi TOYO proxes T1R 205/55/15?? (ptr cine nu stie sunt cele de la felix).
Diferenta e enorma pe franare sau pe demaraje (cam greu acuma scart cu a 2a).
Ce ziceti sa ii mai pun capacele?? eu nu as mai vrea sa le pun ca mie sa nu le pierd...
Sper sa nu am probleme cu politia acuma
Da sunt pe cele stock , stau bine zic eu chiar daca sunt 205/55 , ala de la vulcanizare mia zis ca nu are nimika (nu as fi singuru care a pus)...
Nici numi pare rau de scart
deci... clar cu capace si recomand vopsirea lor in negru.
cu supensia coborita arata mortal!
arata foarte bine fara ornamentul cromat de pe calandru. scap si eu zilele astea de pe a meu golan
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Si cateva poze cu ligheanu din pacate tot asa fara modificicari in bine....pana acuma am tot laudat suspensia sport si primele probleme care leam avut nu sunt mari dar toturi in realitate se vede mai rau...si ultima poza o zgarietura din parcare, care mama lu proces verbal na avut loc
Dupa atat timp de asteptare a primit si loganu meu o remapare mult dorita......si cateva poze....mai recente.... si sper sa imi fac bordu albastru niste luminite pe sub bord=bradulet cine are poze cu luminile de la picioare (dar stinse sa vad cum arata ledurile....cum sunt prinse etc)
A si era sa uit si noile stergatoare)) Care sterg mai prost ca celelalte))
Scump doamne scump, dincolo era mia ieftin....nu prea ii vad rostu sau dau 150lei sa vad cati cai am , si daca stiu si daca nu stiu tot asa merge.....poate duar ptr voi ca pe mine nu ma intereseaza inca...dupa ce mai iau din chiuloasa(corectatima ca nush cum se scrie) 0.8mm, 1mm + o alta axa cu came(+arcurile de la supape) atunci ma intereseaza......Apropo cine stie mai multe detali despre alta axa cu cameeocamdata caut) cat cost , de unde se poate lua etc. a montat cineva etc.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment