Frumos volanul Golanee, ai grija cu nametii astia!
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
-
Scuze de dublu post, sa se uneasca cu postul vechi, uite aici o ironie a sortii)).Attached Files
Comment
-
Frumoasa masina, ai muncit la ea, mai ales la leduri. Drum bun si rezervoru plin!
Comment
-
Alex,e paproape,am vazut si eu unu cu B 42 CIF ...
DSL,merci mult,muncesc in continuare da nu zic nimica.
Acelasi lighean banal care taraie basinile.....am avut montat pentru o zi corpu clapeta marit,dar lam dat domnului Dsign,sincer imi pare rau de corp ca mergea bine tare cu el)),da ma fac mare si imi fac si mai mare.
Ca tot ziceai de lumini DSL,acum am facut un mic update bordului,este mult mult mai albastu,+una bucata dimmer digital pentru bord,si ceasurile suplimentare sau colorat in albastu,multumesc domnului Dsign,
Astazi am rupt evacuarea,e legata cu un sandou,ca la dacie....iar la Stelco e inchis
Sper ca in cateva luni sa revin cu ceva nou pe partea de frane,sper un 280/238.sigpic
Comment
-
uuuh...super treburi pe aici,numai lucruri bune ii dai la masinutafelicitari si griji de ea, ca ce bine stralucestehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
Cateva poze de aseara cand am dat o fuga pana la mare dupa roti,marea e la locul ei,cam rece da mergemerci dsign pentru toroapa.sigpic
Comment
-
-
-
Comment