If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 42 ZIF revine in forta cum uni deja stiti masina e in restaurarene pregatim pentru anu ce vine momentan nu sunt hotarat ce barii montez de fibra sau de otelceva idei?
Mai tarziu pun cateva poze cu primu cadou o reglabila de clio2....ori jos jos ori deloc)
S-a ma fac inteles,clio 2 bicorp nu are nici o legatura cu loganu,e net superioara si ieftina la intretinere.Momentan nu imi permit s-a am propria masina cu tot ce inseamna ea(benzina,revizi,asigurarii etc.) am ratat destule escapade din lipsa de finante pentru benzina.Traiasca loganu pe GPL...asta nu inseamna ca voi merge cu o masina stock,nu am cum e impotriva firi,si nici de curse nu m-am lasat,atunci cand bugetu imi va permite voi reveni,probabil ceva mai sus la Auto Slalom.
Tot mai frumos e cand un logan merge surprinzator de bine pentru forma de dulap ce o are,decat un clio care toti au asteptari de RS cel putin)
Cum de idei nu duc lipsa,asteptam piese si timp pentru bibileala.
Si pentru carcotasi care au vazut masina sus 2 poze la repezeala,pacat ca nu o pot lasa mai jos de fata ca nu pot parca in fata casei
Imi poti spune ce suspensie ai pe masina , daca se poate un pm sau chiar aici un link . Mai sus am citit ca ai reglabila de clio2 , este vmaxx , ta-technix sau ce suspensie este , si ce "adaptari/modificari" ai facut pentru a o pune pe logan. Multumesc anticipat.
Suspensia TaTechnix de clio2.Pe fata am modificat o gaura de prindere 2mm,pe spate se poate monta direct,in pozele de mai sus reglaju era la maxim ridicat,necesita un alt reglaj facut pe strung s-a poti ridica mai mult.
La vara masina intra la vopsit,nu ramane acela spoileru fata.
Lau-loganu are Gaz de 3ani....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment