Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• incalzirea isi merita toti banii.cand urci elementele pentru partea spate?chiar sunt curios cum se aseaza.multumesc pentru admisie si pentru sfaturi si idei(sunt supermultumit).
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Tie nu iti zice lumea ceva de genu: "ciudat model de capace ti-ai ales"? Eu in general raspund cu "astea erau cele mai ieftine".
      sigpic

Comment

• La noi in Bucale lumea e un pic mai culta. Orice janta alba cu multe spite este neaprat "ozeu". Asadar, intrebarea care se pune la semafor este : "cat ai dat bos pA ozeurilealea?"

Dupa ce am explicat unuia ce si cum, am auzit : "creca - i dure rau Ozeurile alea evocors"
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• arata belea masina lasata si cu jantele astea
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Auzi la el,sha si ghidon?Cand o sa vezi ce tare merge vei reformula,''mansa si cockpit''.
            Am montat elementele spate de ph2,dar momentan sunt nevopsite,jantele sunt prea ''urate'' si prea ''dure'' sa le vand.
            Zilele astea sper sa termin cu incalzirea in scaune si urmeaza adaptarea scaunelor de RS.
            Pana la vara cand intra la vopsit ma hotarasc ce mici modificari pot aduce elementelor de PH2,nu am vazut prea multe logane PH2 albastru egee.
            sigpic

Comment

• Documentatie,la final sper sa trag concluzia potrivita.
              Ce zici grasule(CCD) dupa aplicarea concluziei pe ecuatia k7j rezulta ZIF>CCD?
              Attached Files
              sigpic

Comment

• nu ,ccd e mai mare )

Comment

• Gresit, ZIF o sa fie STRICT mai mare ... si mai tare!
                  _

sigpic

Comment

• CCD include ZIF :d

Comment

• Sezi bland dildau. Nu ma face sa eliberez teroarea )

Comment

• Ceva noutăti pentru ca Rs...
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Daca nu faci 100 poze cu masina si nu pui un pachet de tigari culcat sub prag, tot degeaba. Asa am vazut ca se practica la tineret ...
                          _

sigpic

Comment

• Pun o poza da e cat capra momentan,si cateva bunatati,un filtru o cotiera niste frane să oprim ragalia.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Daca n-ai stickerbomb si d-alea multe pe luneta nu esti ce trebuie !!

Baga mare in continuare!
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Data inscrierii: 23-01-2007
                                Motorizare : 1,4 MPI Cipuit,cu nevoie de cai

Cai lipsesc!
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google