Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si un mic filmulet http://youtube.com/watch?v=yBUvS-7ADl0 (pacat ca telefonu nu reda ezact realitatea dar e bine si asa
    sigpic

Comment

• Domnu suna super...........
      Bafta in continuare
      PS: cine a condus masina ??A bagat niste frane

Comment

• Mai nu inteleg , toti care au vazut filmu mau intrebat cine conducea.....Taicatu?? Da mai taicamiu ce?) pare ciudat))??
        sigpic

Comment

• Ce vitezoman e...Pacat ca taicameu nu e fan tuning......Are un logan bordo stock de tot , ii place loganul meu ,dar nu ar baga nici un leu in al lui

Comment

• Domnu pana la urma vine eleronul????La care ai ramas...Mie personal imi place cel de la zender

Comment

• Originally posted by Robert Coca View Post
              Felicitari Alex pentru Logan! Arata bine! Jante, folie si eu zic ca ajunge!

Adica pentru tine asta e idealul in viata? Folia? Eventual si niste jante? Halal...

Boss, Alex adica, baga mare cu chitul, spor la treaba
              _
              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Norocu meu ca nu sunt singuru pasionat de modificari si cu eleronu nu stiu poate cel de la pilot(mare) dar pana atunci mai am o surpriza, si dupaia sa imi fac capota,pavilionu,portbagaju negru mat,dar mai dureaza ceva...Daca ar putea sa imi faca cineva un VT sa vad cum ar arata
                sigpic

Comment

• Wow ce surpriza?????
                  Sunt tare curios.....

Comment

• Citeste ultimele posturi da imi zici pe pm)) sa nu strici surpriza
                    sigpic

Comment

• Maine ma apuc de lucru sper sa iasa bine ca nu am nimika in plus....
                      Ms Dsign pentru ajutor trebuie sa cu ce imi recomanzi sa tai bagheta ??(kater?)
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Ce face omu de plictiseala pe la 12 noaptea eu eram pe la masina) de mesteream pe la plafoniera..... acuma nu am alte poze o sa fac altele mai bune...Si maine sper sa ma aleg cu un bord albastru pacat ca nu ma pot lauda ca e facut tot de mine)
                        Si o rugaminte, cine se pricepe in photoshop poate sa imi fac capota,plafonu si pavilionu negru mat? sa vad cum arata ca ma bate ganduNu de alta dar mai acopar din zgarieturi.....Si sper sa dea si bine
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• A iesit super plafiniera chair daca ai facut-o noaptea.

Comment

• Aham arata bine ..
                            Its just a car ...

Comment

• A avut profesor bun
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Arata bine negru mat deasupra iti zic pentru ca e un logan aceeasi culoare pe aici pe la mine prin zona si are negru mat din bot pana in spate si e bestial .Sa o stapanesti sanatos.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google