Ca tot nu am mai postat demult pacia , bara se prezinta mai mult decat onorabil la ce drumuri avem noi (Adica are decat mici zgarieturi ezact dedesupt unde a mai atins putin, vopseaua e ok) si apropo bara e de vanzare , in rest nimica nou , astept sa iau niste cauciucuri de iarna, difuzoru de la dacia cred si neste jante albe , dar la vara...
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
Frumusel proiectul tau, dar nu atat de spectaculos incat sa ai asa vehementa la masina mea!
Asta spun, ca si tu ai lucrat in timp la masina , cum de altfel fac si eu, dar totul e sa intelegem ca suntem in faza intermediara!
Spor la treaba si multa bafta!
(sa nu crezi ca tuturola place acelasi lucru)
Comment
-
Fiecare si-a ales metoda de a face tuning.
Golan91, a ales partea tehnica a tuningului ( suspensii, putin pe la motor si altele pe care nu le stiu), apoi lucrand la partea interiora ( in premiera, cum nimeni nu a mai facut asa ceva) si terminand cu partea exterioara.
Cat despre spectaculozitate, este cu mult mai spectaculos interiorul masinii lui Golan.Last edited by Cezar; 15 December 2008, 02:10.
Comment
-
Asta urmares sa imbunatatesc performantele si punctele slabe(de care nu sunt multumit eu) acuma am in plan jante , dar cele toora nu mai sunt sau inlocuit cu speedliner(si astea numi plac) si as vrea ATS de circuit , nu sunt ele prea frumoase dar sunt usoare si rezistente si niste discuri ventilate pe fata si in rest mai vedem cum stam cu finantele
alex86 in evo 9 cred cel rosu
TWeetY ms ms poate ne vedem la Targoviste sambatasigpic
Comment
-
Cateva poze mai noi....sigpic
Comment
-
Comment
-
Mosu asta a intarziat dar mai bine mai tarziu decat niciodata... restu de poze mai tarziu merge naspa netusigpic
Comment
Comment