Foarte tare !! Sa le stapanesti cu placere! Dau foarte bine pe masina! ai 205/55/15?
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
mai, iar folie? Pentru voi o masina nu e masina daca nu are folie? Frate, geamurile alea sunt facute SA VEZI PRIN ELE, nu sa le puneti voi folii, vedetelor care sunteti
Eleronul arata bine, lasa-l in pace
@soboBN, a mea nu are eleron, a mea are capota stricata deci nu vor semana. Abia astept sa ne plimbam in formatie prin Bucale, sa speriem shatra de beamveuriLast edited by dsign; 4 January 2009, 18:50.
Comment
-
Bai nu va bateti acia)) Ms pentru urari Folie pe geamuri??justificami si mie la ce ma ajuta?? in afara ca ma injura restu soferilor...
Dsign arunca rotile pe masina si le spoim doua dungi si GO GO GO!!!!!!!!!! si nu mai zi de un logan cu roti albe ca intru eu la belele cu tovarasi tai ninonino))sigpic
Comment
-
-
Auzi tu vorbesti? cu rajnita aia de tractor??tu nu teai uitat la cati dai fum??? numi place mie masina mea darminte tie)
Si restu de poze cu rotile din Metro.....sigpic
Comment
-
arata nais, s-o stapanesti sanatos si la mai mare, nu de alta dar arati ca se poate de fiecare data ;)
P.S. : dreapta fata, ai luat deja o bordurica, pacat...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment