Logan B 42 ZIF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• superb arat masina ta, ai mare grija de ea. ce s-a intamplat cu spoilerul vechi?
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• mi l-a dat gratis ))
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Auzi la tine moca,ce tu ai dat csenoane dalea de la tine moca???
        sigpic

Comment

• Cred ca nimic nu mai e moca in ziua de azi
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Ce mai ai de gand sa ii faci la ZIF?

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
              Cred ca nimic nu mai e moca in ziua de azi
              Daca vi la munca la mine ai sa vezi ca inca mai ezista si moca
              Ce mai am de cap??? ha multe da nu sunt bani.....pai sa va zic nimica revizia de 4ani care ma mananca de bani si scoala mea de soferi si cam atata si dupaia un volan imbracat in piele sa il invart cu placere
              sigpic

Comment

• Pe cand un rollcage?
                Ca si asa iti place tie mult rollcage-ul
                Da ce ma ala din cauciuc numai e bun?...

Comment

• Pai daca asi dispune de fonduri ar fi si un rollcage, unu profi ca am nevoie si de locurile din spate macar 2 nu dau siguranta pasagerilor pe pierderea de putere din cauza greutati lui asa cum fac alti....
                  Si volanu zici cai mancat de soareci....
                  sigpic

Comment

• Nu imi asum niciun risc,atat timp cat masina are potential de ce sa nu incerci sa scoti totul din ea,zi-mi si mie o masina tare de liniute de la noi care are cusca

Comment

• 1. in primul rand sunt obisnuit sa primesc lucrurile moca ) ( stii despre ce vorbesc)
                      2. Ce-i lipseste chelului ?? - tichie de margaritar - motor de 1.4 cu f mare nevoie de caluti dar in schimb are rollcage )..asta ar fi chiar tare
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Arata foarte bine masina Alex, da bine rau cu jantele astea. Spor pe mai departe...
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• salut

Misto jantele astea EVO!Cre'ca te-au costat o gramada de bani...si imi place ideea cu catifeaua la interior m-ar interesa si pe mine da' pe rosu..unde ai gasit asa ceva k as vrea si yo macar pt consola centrala...poate imi spui si cum ai aplicat-o..

Comment

• Sunt OZ Superturismo WRC ...

Comment

• Super masina, da ce alocatii mari au elevii din ziua de azi frate frateeeee
                              Spor in continuare

Comment

• AAAA, think again... Omuletul asta este si elev si salariat. Adica munceste din greu pentru ceea ce vedeti voi in poze.Am mai zis si altadata, altii de virsta lui se drogheaza, isi taie venele, sau pierd vremea pe stadioane.

Cred ca alocatia abia ii ajunge pentru 2-3 viraje

Despre jante: din Metro Brasov chiar...

Copile, vezi ca mi s-a zgariat scaunul de la roata ta, sa vezi ce freci tu la polish
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google