Cand ai zis ca ai dat cu apa deja ma gandeam ca l-ai bagat cu totul in apa ca sa se lipasca.)
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
-
tot aia e ..ca iti trebuie ca suprafata lipiciosa sa fie uda ca sa o poti manevra cum vrei tu ...dup-aia daca ai la indemana un uscator de par imediat scoti apa de pe el si l-ai lipitPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
In seara asta ma sunat Golan91 la tel k are nevoie de o platforma pt masina si de un service k a facut accident.
Ma plimbam prin Buc si l-am gasit.
Cica a intrat intr-un Tico (nu vreau sa ma gandesc cum arata Tico,daca a lui e asa).
I-am urcat masina pe rampa (k nu e e prima oara knd fac asta).
Ma rugat sa-i fac o poza s o pun pe forum.Attached Fileshttp://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
Sa le zici alora din service sa se uite daca nu cumva e afectat si lonjeronul. Oricum nici planetara nu prea mai e intreaga din ce vad eu. Din curiozitate, cine a fost de vina si unde s-a produs accidentul?
Comment
-
Imi pare rau pentru cele intamplate.Bine ca ai scapat cu viata,tabla se face da-o incolo. Ai grija pe viitor.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Undeva intre magazinu ala mare Sebastian si intersectia Rahova cu Sebastian!
De vina am inteles ca a fost aia cu Tico ca nu a semnalizat ca face stanga,dar nu stiu la ce la bagat,avand in vedere ca a lovit-o din spate.Last edited by crististreulea; 11 March 2008, 21:46.http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
: 0722.526.317 0765.488.804
Comment
-
El deja mai avea 8 puncte, daca l-au scos vinovat se apropie de 15 puncte.
Comment
-
pai nu cred ca se da mai mult de 4 puncte pentru lovitul din spate(nepastrarea distantei corespunzatoare)...
Am citit...3 puncte de penalizare se da pentru asta...maximul de puncte care se pot da este 6 ...deci tot ramane cu permisu in buzunar
TREI PUNCTE DE PENALIZARE PENTRU:
- oprirea nejustificata sau circulatia pe banda de urgenta a autostrazilor.
- depasirea cu 21 -30 km/h a vitezei maxime admise.
- nerespectarea regulilor privind manevra de intoarcere, mersul inapoi, schimbarea benzii de circulatie sau a directiei de mers, daca prin aceasta s-a produs un accident.
- nepastrarea distantei corespunzatoare fata de vehiculul din fata, daca prin aceasta s-a produs un accident;
- nerespectarea semnificatiei indicatorului "ocolire", instalat pe refugiul statiilor de tramvai.
- patrunderea intr-o intersectie atunci cand circulatia in interiorul acesteia este blocata.Last edited by Cristi_Xp; 28 June 2007, 18:59.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mai are un 1 punct salvator )
A iesit taicamiu de vina ca nu am avut cum sa demonstram ca nu a bagat semnal si nici sopurile pe frana nu mergeau etc.
Am o nelamurire.
Eu imi fac masina pe casco , dar tico va fi facut pe RCA-ul meu , ma gandesc care o fi plafonu(sau maximu care poate sal despagubeasca ) ca daca ma pun sa dau eu diferenta.
O apoximatie asa a reparatiei(logan) 60mil asta a fost in mare , fara planetara etc...sigpic
Comment
Comment