golanule am si eu un voltmetru pe care vreau sa-l montez tot acolo, poate ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi. Respect si vorbim la polivalenta. ! ! !
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
In week-end am mesterit pe la golan, deocamdata nu este gata instalarea, sonda de la presiune este prea mare si nu are loc (are AC), sonda pentru temperatura functioneaza perfect si se duce motorul undeva in 80 Grade si incremeneste.
Daca are cineva sugenstii cu montarea sondei in alt loc pe blocul motor sau mai stiu eu ... era in teorie un teu la senzorul de presiune ulei original (Reper 7 Senzor de presiune ulei) din cartea de service.
Electrica este gata doar sonda ne tine in loc. Help!?
Ps: Scuze pt calitatea pozelor, vor veni si mai calitative dupa ce rezolvam problema.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Ms la fel SDP-ule si ai grija de masinuta.
In seara asta dupa ceva forja si aglomeratie 90C...mai mult na crescut
Si pentru raceri,chiar si cu 4 liniute la apa,uleiu nare decat 50-55C....
Si cateva poze de la mine din timpu montajului...
Ms vere(Mikelangelo) pentru ajutoru acordatsa vedem ce facem si cu cealalta sonda sa terminam o data.
Masinuta zilele astea primeste si o revizie de 4 ani,de la DaciaShop spor la treaba baieti,astept piesele.sigpic
Comment
-
Se vad frumos rau...Aoleoo!!!..ce de fire ai acolo...parca revad faza cand am pus cele 3 butoane cu led ..)))....sa fie primite nenea..sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Astazi au sosit piesele pentru revizie,multumesc DaciaShop seriozitate maxima,am dat comanda duminica noaptea,si azi am piesele,preturi fara concurenta.
Ulei-Motul 8100 5w40
Lichid frana Motul Dot4
Filtru ulei. Champion
Antigel Mobil1
Curea distributie. Continental
Rola INA
Sper ca saptamana asta sa le montez.sigpic
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postnebunik , azaburri ,alt cont ?
Cat a fost uleiul Golane? De ceasuri nu-ti mai zic, arata foarte bine montate.
Comment
-
ATS DTC Superlight supermisto. Sunt de curse?
Comment
Comment