Am de schimbat ambreiajul si de facut softul ca asta nu trage de speriat dar nu refuz propunerea.
Logan B 42 ZIF
Collapse
X
-
-
-
welcome back on the streets...
Plafonul ramane asa...??? Daca da, este destul de reusita combinatia, dar la cum te stiu eu, nu cred ca este varianta finala....
Spor in continuare si...numai succes-uri...LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
A iesit destul de bine, imi place. Un s2000 in lucru, masinuta albastra plafonul alb mai lipseste sigla de pe plafon . Spor la lucru in continuare ca arata foarte bine. Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
alex_77_marius nui bai,orcum nam sanse,era duar o curiozitatea....
ReyPTM Sincer nu mai stiu,trebuie sa caut factura...
Cezar Si mie imi place,si adevaru e ca e si util,plafonu alb in loc de AC.....
matheo66c sti ca sunt mai ciudat toata lumea a scoso eu o las,nu imi este rusine cu marca DACIA,si pe culoarea noastra se si asorteaza....
sdc290605 Sincer nu stiu daca ramane asa,daca voi pune si alceva alb pe masina,sau daca voi pune sigla DACIA precum S2000,nu stiu,momentan atat,sa termin si grila fata,bara spate,suspensia si vedem cum arata,ms la fel.
CataLiNNN acum e vorba si de gusturi,tocmai asta e ca am vrut sa fie ceva mai discret,nu pilot cum am avut,nu by vitan,acum sa vedem cum arata la final si cu bara spate terminata.
Replica dupa S2000 isi doreste orcine,dar din pacate,asta e cam tot ce pot copia de la el
Cateva poze cu bara spate in lucru,iar maine se va umbla pe la suspensi.....sigpic
Comment
Comment