Ok masina insa mie unul nu imi plac masinile cu prelungiri. nu te supara daca tie iti place e in regula da eu daca as modifica as pune dintr-o bucata nu prelungiri. cat mai multi km fara probleme.
Golanul Meu B-65-ZEB
Collapse
X
-
cotiera
Am rezolvat-o si cu cotiera , am schimbato cu una ce imita carbonul asa se potriveste mai mult cu interiorul
PICT0584.JPG (1.85 MB)
PICT0582.JPG
Comment
-
al meu zeb
Am fost la iarba verde cu golanul si chiar i-au facut si poze PICT0065.JPG (1.98 MB)Attached Files
Comment
-
Cu montatul cotierei e simplu , 4 holdsuruburi lateral pe ornamentul de plastic dintre scaune.Dai scaunele an fata de tot,prinzi holdsuruburile pe spate si dupa aia dai scaunele an spate de tot si identic.Simplu max.Juma. De ora .Nu ocupa nici un loc an spate,ramane loc de pahar sau sticla..., o sa revin si cu poze.
Comment
-
-
-
Zic ce in opinia mea nu arata bine ca restu se prespune ca ami place Prelungirile arata naspa,literele chinezesti creca is pt chinezi si cotiera este proasta calitativ si nu o recomand la nimeni, am avut si eu din asta si un prieten al meu.La colegu i s-a rupt si a mea nu parea deloc rezistenta calitatea ei este jenanta.Pana la urma ne-am luat amandoi cotiera originala.
Comment
Comment